Pin-up makeover met budget make-up

Reacties 5

Natuurlijk sta ik niet elke dag full pin-up op het schoolplein maar voor fotoshoots en events probeer ik er piekfijn uit te zien. Ik gebruik alleen dierproefvrije make up en als het kan ook zoveel mogelijk budget make-up producten. Ik dacht een mooie videotutorial te hebben opgenomen maar toen ik mijn sd kaart uitlas bleek dat mijn camera alleen af en toe een foto had gemaakt… Ik denk dat de kleuter er aan heeft gezeten. Niet getreurd, ik laat het gewoon anders zien.

LeesVoer Pin up makeover budget make-up

Ik heb gebruikt:

Catrice nude illusion foundation 020 Rose vanilla
Catrice made to stay highlighter pen
Etos highlighting powder Rose*
Etos eyeshadow primer*
Etos blush Wild sunset*
Etos lippenstift Vampire Kiss *
Etos contour poeder medium/dark
E.L.F. set voor de wenkbrauwen Light
E.L.F. vloeibare precisie eyeliner
E.L.F. mineral booster (uit het assortiment gehaald helaas)
GOSH No limit lash mascara *
Etos make-up fixing spray*

(producten met een * heb ik gekregen ter review)

Natuurlijk is dit een enorme hoeveelheid make-up voor dagelijks gebruik, al zien mensen meestal niet dat ik zoveel op heb. Shaping kan als overdreven voelen maar het helpt juist vaak, als je het subtiel doet, om je gezicht minder plat te maken na het aanbrengen van foundation. Ik gebruik bij deze look de shaping powder ook als oogschaduw. De highlighter doet ook dubbel dienst, naast de jukbeenderen gaat hij ook op het bewegend lid en onder de wenkbrauw.

vampire kiss etos lippenstiftIk ben bijzonder blij met de lippenstift die ik opgestuurd kreeg. Degene die de perspakketjes samenstelt heeft goed naar mijn blog gekeken want deze felrode maar matte lippenstift (vampire kiss) staat me echt fantastisch. Ik moet er nog een goed matchende lipliner bij kopen want rode lippenstift heeft dat echt nodig. Ik moet ook een keer onzichtbare lipliner proberen want rode lippenstift die gaat bloeden is niet charmant.

Effectieve make-up hoeft niet veel te kosten, het duurste product uit mijn lijst is de No limit lash mascara van GOSH, die kost 10.99 De rest is tussen de 2,50 en 8 euro per stuk. Ik heb in het verleden ook veel duurdere producten gebruikt maar ik ben erg tevreden over mijn budget make-up.

Pin up make-up look

Wat is jouw favoriete budget product?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.