Video: Pin up kapsel, perfect voor oud en nieuw!

Reacties 16

Je kan nog zoveel leuke pin up kleding aantrekken, zonder het bijbehorende kapsel is de look niet compleet. Natuurlijk kan je naar een goede vintage kapper gaan en het laten doen maar je komt ook zelf een heel end, geloof me! Om te laten zien hoe makkelijk is heb ik een filmpje gemaakt om te laten zien hoe ik mijn pin curls uitborstel. Pin curls zijn het geheim van elk fifties kapsel, al die mooie golvende kapsels zijn gemaakt met hetzelfde principe.

Pin curls

Pin curls zijn krullen die je vastzet op je hoofd met een krullenklemmetje. Dat kan door vochtige plukjes op te rollen en vast te zetten met het klemmetje en wachten tot het droog is, of je maakt krullen met een krultang die je vastzet en goed laat afkoelen. Ik zal van beide manieren binnenkort een filmpje maken.

Uitborstelen

Die krullen lukken de meeste mensen nog wel maar wat dan? Hoe krijg je dan het echte pin up haar? Dat zit allemaal in het uitborstelen. Het is de eerste keer doodeng; je hebt net die krullen gemaakt en nu moet je er een borstel doorheen halen?! Daarom heb ik het voor jullie gefilmd, het is niet moeilijk, gewoon doen!

Waarom probeer je het niet? Een pin up kapsel is een geniale look voor een oud en nieuw feest! Wil je nog meer pin curl inspiratie kijk dan op mijn pinterest bord.Wat wil jij zien?

Leuk? Ik wil vanaf nu elke week een video voor jullie plaatsen, het is nog een beetje oefenen en zoeken dus abbonneer je vooral op mijn youtube kanaal, kan je lachen om mijn gekluns. Wat zou jij graag willen zien in een video? Wil je meer beauty of juist recepten. Misschien vlogs van evenmenten of videoreviews. Laat het me weten!

16 reacties

 1. Lisette

  Je video staat op Private. Ik kan em dus niet zien 🙁

 2. Boehoe…zit ik me helemaal te verheugen op een leuk filmpje, staat hij op prive……

 3. Debora

  Ik vind je haar altijd prachtig!
  Helaas kon ik het filmpje ook niet zien.

  Moet zeggen dat ik het wel een “nadeel” vind; ik vind de kleding prachtig maar ben een enorme kluns met mijn veel te dunne haar, en zonder mooi haar ziet zo’n mooie jurk er toch niet helemaal goed uit…

 4. Lana

  Echt super genant. Ik heb het gefixt!

 5. Lana

  Nu niet meer! Iets met tot diep in de nacht doorwerken…

 6. Lana

  Nu hwtb ik het gerepareerd… sorry voor de teleurstelling

 7. Lana

  Hij is nu te zien, probeer het ook een keer!

 8. Ik zou wel eens een vlog willen zien, een dagje uit het leven van de perfecte(toch niet helemaal) huisvrouw!

 9. Roza

  En dan nu een filmpje over hoe je die pincurls inzet!

 10. Trees

  Voor de dames ( jong of oud maakt niet uit ) onder ons.
  Ik kocht me laatst rollers ,dun dik , als je ze in je hand houdt geven ze het gevoel van velcro.
  Met mijn dun plukkenhaar is dat in een kleine 10 min. gefixt, en het resultaat?? Hetzelfde als zou je bij de kapper gaan, alleen veel goedkoper .
  Het plukkenhaar ziet er ineens veel minder ” pluk” uit…

 11. Ah, dit is toch wel leuk! En je ziet er zo leuk uit. Misschien moet ik het ook nog maar eens proberen 🙂

 12. Pingback: Mijn favoriete pin-curl tutorials - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.