Pin-up makeup transformation, heel veel whisky en een klusjesman in een kilt

Reacties 10

Een full glam pin-up look is best veel werk, hoe leuk ik het ook zou vinden om er elke dag zo uit te zien, het is gewoon niet haalbaar. Maar toen mijn goede vriend Sietse me vrijdag belde of ik kon invallen op het Hielander whiskyfestival wist ik dat ik aan de bak moest. Er is niets leuker dan er zo vrouwelijk mogelijk uit te zien als je mensen kennis laat maken met mooie whisky’s. Ze denken, ach dat meisje weet er niets van en dan opeens beseffen ze dat hun vooroordeel volledig verkeerd is en dat ze meestal nog iets van me kunnen leren. Het leek me leuk om jullie te laten zien hoe zo’n transformatie er uit ziet.Een makeup loos gezicht en het haar in de pincurls, daar beginnen we natuurlijk mee.

no makeup

Dan de foundation, de concealer voor die charmante wallen en natuurlijk de wenkbrauwen… Dit is niet mijn favoriete moment om op de foto te gaan.

makeup transformation 2

Dan de rest van de oogmakeup en het uithalen van de pincurls. Dit is altijd het moment dat ik me zorgen ga maken of het ooit nog goed komt.

makeup transformation 3

En tijdens het uitborstelen geef ik het regelmatig volledig op.

make-up transformation 4

Maar met een beetje geduld en heel veel geborstel komt het toch altijd goed:

pinup transformation complete

Wat is een whiskyfestival?

Op het festival staan importeurs, slijterijen en soms zelfs liefhebbers zelf met hun whisky. Je betaald een entreebedrag en dan kan je bij elke stand whisky proeven, je krijgt dan een klein scheutje en uitleg over wat je aan het drinken bent. Voor een paar euro kan je ook de duurdere exclusievere whisky’s proeven. Het is een hele leuke ervaring en heel handig als je eens goed wilt uitzoeken wat je nu echt lekker vindt.

Ik mocht een heleboel mooie whisky’s schenken en heb veel mensen aan een nieuwe favoriet kunnen helpen. Inclusief mezelf trouwens. Maar het allerleukste was om weer met mijn goede vriend Sietse te mogen samenwerken. Door zijn drukke baan zien we elkaar zelden maar dat geeft niet, als we elkaar zien dan hebben we de grootste lol!

whiskyfestival 1

Whiskyfestival 4

whiskyfestival 2

De stand ging kapot en toen besefte ik pas hoe mooi het werken op een whiskyfestival kan zijn; de klusjesman had een kilt aan!

klusjesman in kilt

Voor meer beeld van het festival inclusief twee zeer ongelukkige shots van yours truly kan je hier kijken.

Ben jij wel eens naar een whiskyfestival geweest?

10 reacties

 1. de moestuinkoningin

  Nope, geen whisky voor mijn straight edge lifestyle. Mijn man daarentegen drinkt het graag. Hij zal dit ws wel een keer gaan doen.

 2. de moestuinkoningin

  Ps nog bedankt voor je valentijnskaart!

 3. Ik werk parttime in een slijterij en dan vragen mensen wel eens op welke dagen de slijter werkt omdat ze vragen hebben over Whiskey. Ook vragen ze aan mij: goh weet jij toevallig iets over Whiskey, terwijl ze aan mijn baas gewoon meteen de vraag stellen…
  Ik ga dolgraag naar proeverijen. Vaak mag ik er via mijn werk gewoon naartoe!
  Anouk onlangs geplaatst…Zelf jam maken (zonder geraffineerde suikers)

 4. Oeps vergat mijn punt te maken! Vind het echt stom dat mannen denken dat Whiskey een mannendrankje is en ik als meisje/vrouw er niets van af zou weten. Vooral mannen die denken heel veel te weten en dan met een fles Glen Talloch of Grants naar huis gaan. Achja… mannen 😉
  Anouk onlangs geplaatst…Zelf jam maken (zonder geraffineerde suikers)

 5. Lana

  Of mannen die een unpeated fles vrouwenwhisky noemen. Moet je net bij mij zijn met mijn voorliefde voor Laphroaig en Port Charlotte hahaha

 6. Marjolein

  Die klusjesman makes my day :D. Denk dat ik ook maar eens naar een whisk(e?)yfestival ga. (En jij zag er ook heel mooi uit hoor 😉 ).

 7. madelief

  ooit in schotland een whiskey tocht gedaan langs allerlei brewery’s. Uiteindelijk moesten we stoppen omdat we met de auto waren! Was wel errug gezellig.

 8. Pingback: Prettig weekend! Ik sta in de krant! - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.