Met een peuter naar de persdagen

Reacties 5

Elke lente en herfst houden persbureaus persdagen. Dan zetten ze merken die ze willen promoten in het zonnetje en nodigen ze tijdschriften, stylisten bloggers en andere influencers uit. Ik probeer altijd te gaan maar soms heb je als moeder van jonge kinderen geen opvang. Ik besloot de peuter mee te nemen, het was retegezellig maar doodvermoeiend…  

Ben je al geabonneerd op mijn youtube kanaal?

Eerlijk is eerlijk, de peuter heeft het fantastisch gedaan. het scheelt dat hij dol is op alle vormen van openbaar vervoer. Bij de events zelf vond hij het een stuk minder leuk, vooral omdat ik dan natuurlijk met andere mensen moest praten. Volgende keer laat ik hem lekker thuis maar het was superleuk om een keer samen te doen.

Neem jij je kinderen wel eens mee naar je werk?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.