Met een peuter naar de persdagen

Reacties 5

Elke lente en herfst houden persbureaus persdagen. Dan zetten ze merken die ze willen promoten in het zonnetje en nodigen ze tijdschriften, stylisten bloggers en andere influencers uit. Ik probeer altijd te gaan maar soms heb je als moeder van jonge kinderen geen opvang. Ik besloot de peuter mee te nemen, het was retegezellig maar doodvermoeiend…  

Ben je al geabonneerd op mijn youtube kanaal?

Eerlijk is eerlijk, de peuter heeft het fantastisch gedaan. het scheelt dat hij dol is op alle vormen van openbaar vervoer. Bij de events zelf vond hij het een stuk minder leuk, vooral omdat ik dan natuurlijk met andere mensen moest praten. Volgende keer laat ik hem lekker thuis maar het was superleuk om een keer samen te doen.

Neem jij je kinderen wel eens mee naar je werk?

5 reacties

  1. Jolien

    We hebben n melkveebedrijf, dus beide mannen komen er al wel sinds ze n week oud zijn… Of zoiets dan… Vind t heerlijk als mn man ze beiden mee wil nemen om te voeren oid. Zelf zit ik meer op kantoor en dat is gewoon n ramp, als in, werken is er dan niet meer bij. T eerste half jaar heb ik ze wel meegenomen, maar zo gauw ze echt spelen willen, zoek ik liever voor n paar uur n lieve oppas, kan ik na mn werk weer aandacht aan ze besteden. 🙂

    Ov is idd wel leuk, mn oudste weet vaak alleen dat ze met de bus gingen, maar waar naartoe is minder interessant. Alleen weinig ov hier in de buurt om ze er vaker mee te verblijden, dus op vakanties maar n keer in de rondritbus of minitreintje… 😉

  2. Wat leuk, wat gaat hij goed mee! Ik vroeg me af waar zijn rugzakje van is? Want dat vind ik nou eens een leuk ding om cadeau te doen als ik naar een kinderverjaardag. moet 🙂

  3. Een hele opgaaf maar ook wel weer leuk zo te zien!
    Heel soms neem ik de meiden even mee naar kantoor, alleen als mijn collega’s vrij zijn overigens 😉

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.