Galajurk van papier

Reacties 7

Het was een bloedhete dag in Augustus en ik stond in een papieren galajurk voor het academiegebouw in Utrecht. Voor een internationale vossenjacht moest ik in een huisgemaakte papieren galajurk voor het mooiste gebouw van de stad poseren. Ik was helemaal vergeten de foto’s met jullie te delen. Jullie weten dat ik normaal niet zo van wegwerpmode ben maar hiervoor maakte ik een uitzondering.

papieren jurk 2

papieren jurk collageDe jurk is gemaakt van knutselpapier en ontelbaar veel lijmpatronen. Let vooral ook op de schoenen! Dit was slechts een paar dagen nadat ik in een jurk gemaakt van verse snijbloemen op het jaarbeursplein stond!

Ik kan iedereen aanraden om mee te doen met GisHWheS. Het heeft mij door een enorm moeilijke periode heengeholpen: een week lang met een groep creatieve mensen van over de hele wereld bijzondere dingen creeëren.

Ik heb wel veel meer respect gekregen voor deelnemers aan project runway. Kleding maken uit materiaal dat daar niet voor bedoelt is, niet makkelijk.

Uiteindelijk ben ik ook nog op de bol voor het academiegebouw geklommen. Iets wat in een papieren jurk al een prestatie op zich is.

papieren jurk 5

Ik kan niet wachten tot volgend jaar! Ben beniewd van wat voor een materiaal ik dan een jurk kan gaan maken.

papieren jurk 3

Wat is de raarste jurk die jij ooit hebt aangehad?

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.