Plus size panterprint

Reacties 11

Panterprint heb ik altijd moeilijk gevonden, het wordt heel snel ordinair maar aan de andere kant vind ik het ook enorm leuk. Ik was dan ook heel blij toen Lady Voluptuous met een mooie pin up jurk in deze print kwam. Ik besloot hem acuut te combineren met al mijn andere panterprint items voor een portie panteroverkill!

Ik had de medusa al een keer gepast bij Notorious clothing, ik was meteen weg van de pasvorm en de halslijn maar die kleur was niet helemaal mijn ding.

LeesVoer panterprint medusa 5Toen Lady Voluptuous opeens geen verzendkosten had en de Medusa’s in de aanbieding had heb ik snel de panterprint aangeschaft Helaas hadden ze alleen nog de maat 20 en heb ik in bovenstaande foto de 18 aan.

De 20 past prachtig bij mijn borsten alleen had ik echt superveel ruimte bij de taille over, gelukkig heb ik een naaimachine dus hup: binnenstebuiten aantrekken, afspelden en doorstikken. Ik klom op een van de havenhoofden van scheveningen en voilá.

Ik kan je vertellen dat je wat rare blikken krijgt als je volledig gehuld in panterprint over grote stenen blokken klimt om er bevallig op te gaan liggen maar het levert wel mooie plaatjes op.

LeesVoer panterprint medusa 3LeesVoer Panterprint medusaHelaas was ik al een paar uur op het strand maar ondanks mijn factor 50 begon mijn gezicht naast de enorme hoeveelheid zomersproeten ook een stevige rode gloed te vertonen. Gelukkig is panterprint ook heel fotogeniek in zwart wit en was Miss Hippo zo lief om mij iets minder vlekkerig te maken.

LeesVoer panterprint

LeesVoer panterprint high keyOok een zwaar overbelichte foto is te redden als je het high key noemt!

Ik ben heel erg blij met de Medusa, Vooral de lengte, zo net over de knie, dat maakt hem classy waar hij heel makkelijk trashy had kunnen zijn.

jurk: Medusa – Lady Voluptuous
schoenen: Manfield
handschoenen: King Louie*
riem: Notorious clothing

Wat vind jij van panterprint?

* artikel dat ik heb gekregen. Deze post bevat affiliate links, lees mijn disclaimer voor meer info

11 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.