Oranje boven

Reacties 3

Hee lieve lezers, ja ik ben er nog hoor. Toen mijn schoonmoeder even lichtjes informeerde of ik soms gestopt was met mijn blog besefte ik dat ik jullie echt schandelijk verwaarloosd heb. Dat komt voor een deel omdat ik aan het worstelen ben geweest met het maken van video blogjes. Niet voor LeesVoer maar voor Flair. Twee keer per week komt daar een vlogje van mij voorbij over schoonmaken en organiseren.

Worstelen omdat het tien jaar geleden is dat ik voor het laatst video monteerde. Het kost me nog veel te veel tijd en daarom kom ik dus amper aan schrijven toe. Hopelijk wordt ik er snel beter en sneller in.

Vandaag leg ik uit hoe je een wk feestje kunt organiseren waar zelfs mensen met een grafhekel aan voetbal plezier aan kunnen beleven:

Ik beloof plechtig met mijn hand op mijn hart dat ik beter mijn best zal doen voor jullie lieve lezers want ik heb zoveel te vertellen. Jullie weten bijvoorbeeld nog niet eens dat ik tegenwoordig een moestuin heb en verslaafd ben aan wol verven. Of dat ik mijn allereerste ajourbreiwerk niet eens aan het verpesten ben en hoe ik het allemaal rondfiets met de miniman en de maxipeuter. Dat en meer de komende tijd op LeesVoer

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.