Op avontuur! Maar wat moet ik aan?

Reacties 13

Mijn hoofd zegt heel snel nee, eigenlijk bij alles, mijn hele leven is een aaneenschakeling van mijn hersenen overtuigen van de ja. Daar loop ik ook met mijn blog regelmatig tegenaan. en deze week heb ik mezelf enorm overwonnen. Ik ga zoiets tofs doen!

Ik vroeg Manja van Notorious Clothing naar de nieuwe voorjaarscollecties van de retromerken “eh ja dat weet ik nog niet want de tradeshow is pas 1 februari, waarom ga je er zelf niet heen?” En mensen, het koste enorm veel moeite maar ik heb alle beren van de weg geveegd en ik ga naar Londen, alleen, voor 36 uur!

Want voor een keer was het niet alleen mijn hoofd dat problemen opgooide maar moest ik echt wat dingen regelen om dit voor elkaar te krijgen: Vlucht, overnachting, een dreumes die nog nooit een nacht zonder zijn moeder is geweest, financiën.

Via Twitter heb ik een logeerbed geregeld, vluchten gevonden zodat ik zo lang mogelijk in Londen kan zijn en maar één nacht van huis te zijn, Ik ben om acht uur ’s ochtends in Londen en vertrek de volgende avond om kwart voor acht. 36 uur om filmpjes en foto’s te maken van de nieuwe collecties. Interviews af te nemen met de merken en als het me lukt ook nog een glimp van Londen op te vangen. Tot zover allemaal prima, ik heb er enorm veel zin in maar dan nu mijn laatste enorme beer op de weg:

Wat trek ik in godesnaam aan?!

Het klinkt misschien een beetje oppervlakkig maar think about it: ik moet direct van de vlucht naar de show en daarna door naar mijn logeeradres. Ik moet er dus in reizen, er representatief uitzien op de tradeshow, er makkelijk in over straat kunnen en ik moet al mijn bagage de hele tijd bij me hebben.

Ik wil dus iets vintage-retro achtigs aan maar dan komt er nog een dilemma bij: ik ga met alle merken praten dus doe ik juist wel, of juist niet iets van een merk aan. Moet ik iets zelfgemaakts aan misschien? Ik kan in ieder geval geen hakken aan met al dat geloop.

Ik kom er nog wel uit maar dit soort dingen kan me dus echt wakker houden hè, wat als ik in de metro zit, wat is dan handig om aan te hebben en misschien wil ik nog wat gaan drinken kan ik dan hetzelfde aan. Hoofdpijn.

Wat ga ik maken voor LeesVoer

In ieder geval video’s over de nieuwe collecties, interviews met merken en een personal trip diary. Ik heb er zo’n zin in, ik ga op avontuur!

Wat zouden jullie willen zien van mijn trip? Zijn er merken die je absoluut wilt zien? Heb je een ander tof idee?

13 reacties

  1. Pingback: Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.