Op avontuur! Maar wat moet ik aan?

Reacties 13

Mijn hoofd zegt heel snel nee, eigenlijk bij alles, mijn hele leven is een aaneenschakeling van mijn hersenen overtuigen van de ja. Daar loop ik ook met mijn blog regelmatig tegenaan. en deze week heb ik mezelf enorm overwonnen. Ik ga zoiets tofs doen!

Ik vroeg Manja van Notorious Clothing naar de nieuwe voorjaarscollecties van de retromerken “eh ja dat weet ik nog niet want de tradeshow is pas 1 februari, waarom ga je er zelf niet heen?” En mensen, het koste enorm veel moeite maar ik heb alle beren van de weg geveegd en ik ga naar Londen, alleen, voor 36 uur!

Want voor een keer was het niet alleen mijn hoofd dat problemen opgooide maar moest ik echt wat dingen regelen om dit voor elkaar te krijgen: Vlucht, overnachting, een dreumes die nog nooit een nacht zonder zijn moeder is geweest, financiën.

Via Twitter heb ik een logeerbed geregeld, vluchten gevonden zodat ik zo lang mogelijk in Londen kan zijn en maar één nacht van huis te zijn, Ik ben om acht uur ’s ochtends in Londen en vertrek de volgende avond om kwart voor acht. 36 uur om filmpjes en foto’s te maken van de nieuwe collecties. Interviews af te nemen met de merken en als het me lukt ook nog een glimp van Londen op te vangen. Tot zover allemaal prima, ik heb er enorm veel zin in maar dan nu mijn laatste enorme beer op de weg:

Wat trek ik in godesnaam aan?!

Het klinkt misschien een beetje oppervlakkig maar think about it: ik moet direct van de vlucht naar de show en daarna door naar mijn logeeradres. Ik moet er dus in reizen, er representatief uitzien op de tradeshow, er makkelijk in over straat kunnen en ik moet al mijn bagage de hele tijd bij me hebben.

Ik wil dus iets vintage-retro achtigs aan maar dan komt er nog een dilemma bij: ik ga met alle merken praten dus doe ik juist wel, of juist niet iets van een merk aan. Moet ik iets zelfgemaakts aan misschien? Ik kan in ieder geval geen hakken aan met al dat geloop.

Ik kom er nog wel uit maar dit soort dingen kan me dus echt wakker houden hè, wat als ik in de metro zit, wat is dan handig om aan te hebben en misschien wil ik nog wat gaan drinken kan ik dan hetzelfde aan. Hoofdpijn.

Wat ga ik maken voor LeesVoer

In ieder geval video’s over de nieuwe collecties, interviews met merken en een personal trip diary. Ik heb er zo’n zin in, ik ga op avontuur!

Wat zouden jullie willen zien van mijn trip? Zijn er merken die je absoluut wilt zien? Heb je een ander tof idee?

13 reacties

 1. de moestuinkoningin

  Wat leuk Lana! Echt een tof avontuur! Succes voor Meneer Leesvoer 🙂

 2. Wat gaaf! Zeker iets van jezelf aandoen, je kunt je onmogelijk voor iedereen omkleden. Reken maar dat ze vroeger ook sensible shoes aan hadden. Zie met name jaren 40 mode, dus daar moet een combi te maken zijn . Ik ben reuze benieuwd, zit niet zo in de merken van nu, behalve een jurk van Lineb, made in England. Vaak zijn de nieuw gemaakte niet zo borstvoedingsvriendelijk als ik graag wil. Misschien kun je dat meenemen in je beoordelingen? Succes en veel plezier!

 3. Jonna

  Reizen in flats of sleehakken, hakken kunnen altijd nog in je handbagage net als een rok om je desnoods even in een toilet om te kleden. Je maakt zulle toffe kleding dat het echt leuk is om iets van jezelf te dragen. Het belangrijkste is dat je je lekker voelt in je kleding want dat straal je dan uit! Have fun, London baby!!

 4. Rinske

  Dag Lana, alvast heel veel plezier, geniet ervan, net zoals ik geniet van je avonturen.
  V.w.b. je kleding: ik zou eens denken aan jou schots geruite cirkelrok. Mooie bloes erop, vestje erbij en klaar ben je , voor alle gelegenheden geschikt. Have fun.

 5. Marjan

  Hakken in de tas! Op sommige momenten wil je gewoon hakken aan 😉
  Verder een beetje sensible. Kijk ook even naar de stof! Als je er een hele tijd in rondloopt, inclusief sjouwen, is het handig als je niet op een gegeven moment naar zweet gaat stinken omdat het stofje te synthetisch is.

  En verder ben jij volgens mij zelf de aangewezen persoon om héle goede kledingcombinaties te maken! Je komt er wel uit! 🙂

 6. Jolien

  Leuk zeg! Ben ’n tikje jaloers!

  Maar kleding, laagjes! En ik weet niet of ik zo naar merken zou kijken, maar zo min mogelijk kreuk (krappe vliegtuig & metrostoelen), misschien meer tijd voor ’n halve circelrok dan ’n hele (ook zo wat als de metro vertrekt met je rok ertussen) en laagjes dus.

  Buiten is ’t koud, vette kans dat ’t regent, in ’t vliegtuig weer zomers, binnen ook weer warm en ’n leuke top, vestje, nog ’n blazertje ofzo is lekker warm en iets uit en je hebt weer ’n nieuwe outfit! Zou ook eerder voor rok-top combi’s gaan dan jurken, op ’n toilet kan je best snel ’n rok uitwisselen, hele jurk is weer zo’n gedoe… Maar wel tof voor ’s avonds!

  En één paar loopschoenen aan en ’n paar toffe hakken voor ’s avonds… En als iets nu net niet matcht, kun je niet ff bij Notorious iets lenen? 😉

  Die mannen, wedden dat jij ze meer gaat missen dan omgekeerd? Altijd hetzelfde liedje, eerlijk waar… Niet teveel zorgen maken en vooral druk zijn en genieten! <3

 7. Kim

  Ik had al gezien dat je gaat (zo gaaf!) en ik heb een geniale tip voor je: de “dressedapp”. Ken je de film Clueless, en de digitale kast van hoofdpersoon Cher? Nou zo werk Dressed ook 🙂 Ik ben vaak onderweg van Den Haag naar m’n vriend in Zwolle en moet dus ook vaak outfits plannen, en ik zweer echt bij deze app. Je uploadt (schrijf je dat zo?) je kledingstukken in de app, en dan kun je matchen. Wat betreft het dragen van merken, daar zou ik me niet teveel zorgen om maken, ze zullen daar echt niet raar opkijken als je iets aan hebt van merk 1 en bij het kraampje van merk 2 gaat kijken, je kunt immers geen 20 jurken tegelijk aan 😉 De schoenenkwestie zou ik met een paar oxfords oplossen: vrouwelijk, netjes en toch iets warmer dan ballerina’s. Hou je ons op de hoogte van je outfit-plannen?

 8. Eveline

  Wat ontzettend leuk! Ik wens je veel plezier en ben benieuwd naar je verslag! Wat betreft de kleding, je groen/blauwe cirkelrok met je groene gebreide vestje staan je super, lijken mij comfortabel, hebben een retro look én zijn van “eigen” merk dus daar hoef je je ook niet druk over te maken.

  Ik hou de website van notorious maar goed in de gaten, mijn garderobe kan wel weer wat mooie stukken gebruiken!

 9. Fijn dat er iemand uit mijn netwerk een logeerplek voor je had. Hopelijk zit ze een beetje in de buurt van waar je moet zijn. Heel benieuwd naar de tradeshowverhalen! Veel plezier!!!

 10. Oei, ik ben helemaal niet thuis in merken. Misschien kan je daar een begincursusje voor geven 😉
  Waar let je op bij het maken van keuzes? Gewoon wat je leuk lijkt? Veel plezier!

 11. Pingback: Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.