Onmogelijke mensen om kado’s voor te kopen

Reacties 8

Sorry hoor, dat ik je even stoor in je sinterklaasvoorbereidingen. Ik wil het graag even hebben over dat kado dat je nog moet kopen. Je weet waar ik het over heb, die ene persoon die gewoon echt onmogelijk is. Ik ga je helpen: ik heb de 5 types op een rij gezet en geef ook een kadosuggestie om jouw leven makkelijker te maken!

#1 Ik heb niets nodig…

Een leuke douchegel? Oh ik heb nog een literfles staan. Mooie oorbellen? Tja ik heb al vijf paar, meer heb ik toch niet nodig. Ah een chocoladeletter, nou die doe ik wel een keer door een taart heen ofzo. 

Ideaal kado: Deze mensen geef je het liefste iets dat ze kunnen consumeren. Zoek uit wat hun favoriete drankje is, waarschijnlijk hebben ze nog een fles op voorraad maar een extra is altijd welkom. Misschien houden ze van goede kaas of mooie droge worst en het mooiste is: volgend jaar kan je hetzelfde geven!

#2 Wat bedoel je hiermee…

Douchegel? stink ik ofzo? Waarom een kookboek, vind je dat ik niet kan koken? Deze sokken zijn voor maat 39-42! Ik wist dat je vindt dat ik grote voeten heb!

Ideaal kado: Deze is tricky. Mijn beste tip hier is gebruik maken van het gedicht. Zorg dat je in het gedicht alle mogelijke redenen om beledigd te zijn onderuit haalt. Stiekem is de ontvanger heel blij met het kado maar gewoon bang dat je er iets naars mee wilt zeggen.

#3 Oh, je hebt deze gekocht…

Ja erg leuk die dagcrème, het is alleen niet mijn merk. Oh een pure chocoladeletter, nou ja ik ruil wel met iemand. Nou het is het idee dat telt hè.

Ideaal kado: Laat het je niet raken en probeer niet aan de verwachtingen te voldoen. Waarschijnlijk kán je niet eens het goede kado kopen dus doe jezelf een lol en ga niet dagen op zoek naar hèt perfecte kado.

#4 Die heb ik al…

Ja ik weet dat ik een verlanglijstje had doorgegeven maar dat was twee weken geleden. Ik kan er ook niets aan doen dat ik tijdens het shoppen voor jouw kado’s toevallig wat leuke dingen voor mezelf tegen kwam. Je hebt de bonnetjes nog wel toch?

Ideaal kado: hoezeer ik er ook een hekel aan heb, dit type mensen doe je een enorm plezier met een kadokaart. Waar wordt vaak geshopt, koop daar een kaart van en pak hem origineel in zodat het toch nog een beetje een verrassing is.

#5 weet ik veel

Tja wat wil ik hebben, geen idee. Nee joh maakt me echt niet uit. Gewoon, iets leuks…

Ideaal kado: Misschien evil, maar dit soort mensen geef ik ALTIJD sokken. Wèl leuke natuurlijk maar ik doe dat in de hoop dat ze de volgende keer wel hun best doen op een verlanglijst. Tot nu toe zijn ze vooral blij met de sokken, dus tja.

Voor welk type moet jij nog een kado kopen?

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.