ode aan de grote onderbroek

Reacties 19

Ik heb iets te bekennen… ik draag grote onderbroeken, hele grote, tot aan mijn navel, en weet je, daar zou ik me niet voor moeten schamen. Er kleeft een enorm stigma aan grote onderbroeken. ze worden steevast “oma onderbroeken”  genoemd en er wordt gedaan alsof je die alleen maar aan mag als er echt niets anders meer schoon is en al helemaaaal niet als je date ze misschien gaat zien.

Ik vind dat onzin! Nee de grote onderbroek is niet voor iedereen geschikt maar ik zal je zeggen waarom ik er toch met heel veel plezier op ben overgestapt.

grote-onderbroeken-1-of-1Een onderbroek moet je niet zien, niet dat het niet gezien mag worden maar het is niet ideaal om VPL te hebben (visible panty lines) ik draag bijna geen broeken en de jurken en rokken die ik wel draag zitten op hun strakst in mijn natuurlijke taille. Als ik een kokerrok draag die overal strak zit dan zit die ook erg hoog. Als ik dan een “normale” onderbroek of string draag zie je steevast een streep over mijn buik lopen.

Ook ben ik overgestapt op grote onderbroeken toen ik andere oplossingen vond voor schurende bovenbenen dan het welbekende fietsbroekje. onder zo’n broekje droeg ik het liefst een mini stringetje. Nu heb ik liever een goede bedekking voor het geval de wind mijn volle cirkelrok optilt! Ook had kleiner ondergoed altijd de neiging om af te zakken omdat het op mijn breedste punt zat, nu zit het in mijn taille en blijft het waar het wezen moet.

Ik voel me hartstikke mooi en sexy in mijn maxiformaat onderbroeken en ik vind het heel erg jammer dat ik ze jarenlang links heb laten liggen omdat ik dacht dat ik daar toch echt te jong voor was, dat dat niet sexy kon zijn. Wat een onzin. Ik zit hier enorm mooi te wezen zonder VPL zonder bang te zijn om mensen te flashen en het zakt niet af. Ook zijn veel lingeriefabrikanten er eindelijk achter dat het ook mooi en sexy kan zijn, taillemodellen met kant, lintjes en doorzichtige stukken, het hoeft niet meer klein te zijn om spannend te zijn.

Draag jij wel eens een grote onderbroek?

19 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.