LeesvoerLogo

Nu nieuw

Reacties 5

Piep steun kreun, daar is hij dan: de nieuwe LeesVoer site. In 2011 begon ik serieus met bloggen en ik was toen helemaal blij met hoe de site er uit zag maar een paar maanden geleden dacht ik opeens: “bah, het is bruin en viezig en, tja, gewoon zo 2011.” Met behulp van Meneer Leesvoer, Lady Geek heb ik de afgelopen week me het bloed uit de vingers gewerkt. Ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik. Ik loop er even doorheen:

Voorpagina
Bij de oude site kwam je direct op de blogroll terecht, gewoon alle posts onder elkaar. Bij de nieuwe site kom je op de voorpagina. Bovenaan de laatste drie posts, een inkijkje in mijn instagram, een stukje over yours truly en een categorie artikelen in de spotlights. Wil je gewoon naar de blogroll dan klik je op “blog”in de sidebar.

De social media buttons
In de sidebar kan je nu alle social media terugvinden waar Lana te vinden is. Volg alles en je mist niets meer!

Categorieën
Alles is nu te vinden onder Huis, tuin en keuken. Klik op een van deze categorieën en je krijgt nog meer opties. Zoek je bijvoorbeeld artikelen over inmaken, klik dan op keuken en daarna op inmaken.

Natuurlijk is een website nooit echt af, ik zou het liefste nog een maand doorgaan met kleine aanpassingen maken, warschijnlijk doe ik dat ook, maar ik wil jullie niet langer laten wachten.

Om het te vieren geef ik in samenwerking met Notorious clothing twee kadobonnen weg!

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.