Nope. Geen tijd. Moet naaien

Reacties 4

Kom je voor een update over de jurk? Ik zit alweer op zolder te naaien, we moeten om 1 uur weg…

4 reacties

 1. carolien

  Duim duim. Gaat je zeker lukken. Veel plezier vandaag

 2. Annemarie

  Hoi,

  Ik heb een rare vraag voor je. Ik ben bij toeval over je blog gestruikeld en toen zag ik ineens iets wat me heel erg interesseerde: namelijk de foto van jou met een oude naaimachine! Ik heb thuis volgens mij precies dezelfde staan. Ik weet natuurlijk niet of je dat ding van jezelf hebt, of dat deze puur voor de mooie foto is neergezet. Ik ben namelijk op zoek naar een handleiding of iets van deze machine. Kun je me hier misschien verder mee helpen?

  Groeten,

  Annemarie

 3. Lana

  Helaas niet 🙁 maar een goede naaimachinewinkel kan je vast verder helpen.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.