Nog lang en gelukkig

Reacties 11

Vier jaar ben ik nu getrouwd met meneer Leesvoer,We hadden een sprookjesachtige bruiloft in het centrum van Utrecht en zijn misselijkmakend gelukkig met elkaar. Maar daar op zolder lag mijn prachtige trouwjurk te verpieteren. Ik wil hem niet verkopen, ik heb geen dochters om hem voor te bewaren, wat moet ik er mee? Gelukkig ben ik gezegend met een fantastische huisfotograaf. Ze is zo gek om in het kleine beetje vrije tijd dat ze heeft regelmatig op te draven omdat ik zo nodig over positiekleding moet schrijven of omdat ik nieuwe promotiefoto´s nodig heb.

Dus toen ik haar vroeg om mij te helpen om een niet romantische “four years after” reportage te maken stelde ze niet teleur. Want het getrouwde leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Klik door voor meer deprimerende foto’s en één vreselijk lieve.

Four years later

Four years later

Four years later

Maar stiekem is meneer LeesVoer helemaal geen afwezige vader hoor. Hij is fantastisch, kijk maar.

Four years later

11 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.