No make-up voor de nieuwe camera

Reacties 18

Bloggen is voor mij heel dubbel. Aan de ene kant wil ik jullie de leukste, mooiste en indrukwekkendste stukjes uit mijn leven voorschotelen, aan de andere kant wil ik jullie laten zien dat ik ook maar een gewone vrouw ben. Ik heb onzekerheden, ik heb niet elke dag een perfect pinup kapsel en ik heb al helemaal niet elke dag make-up op. Natuurlijk konden jullie dat tijdens me made may al zien maar ik feature mijn “blote” gezicht niet zo snel. Vandaag wel.

Voor het eerst in mijn bloggersleven heb ik een echt goede camera. Ik ben gezegend met een aantal vrienden met goed materiaal maar nu kan ik zelf ook betere foto’s maken. Ik was er een beetje mee aan het spelen en was van plan al deze makeup loze foto’s weg te gooien maar toen dacht ik: “Waarom? Is het omdat ik er slecht uit zie? Misschien een beetje moe maar nee niet slecht. Is het omdat ik er niet uit zie als ik mezelf graag presenteer aan de wereld? Hmmmm, slechte reden.”

canon 650D no makeup zelfportret-13

Dus deel ik het gewoon wèl met jullie. Geen make-up.

canon 650D no makeup zelfportret-2

Geen retouching.

canon 650D no makeup zelfportret-10

Gewoon Lana die aan het klooien is met haar nieuwe camera.

canon 650D no makeup zelfportret-9

Charmant is misschien anders.

canon 650D no makeup zelfportret-12

Maar dit ben ik

canon 650D no make-up zelfportret-6

En dit is mijn oog. Ja ik ben moe, slecht geslapen, kleine kinderen je weet toch.

canon 650D no make-up zelfportret-7

So there you have it. No make-up, no problem.

canon 650D no makeup zelfportret-14 no make-up

Voor de liefhebber: ik heb een tweedehands Canon 650D gekocht deze foto’s zijn gemaakt met de kitlens en een paar met een 50mm lens.

Ga jij zonder make-up de deur uit of vind je dat moeilijk?

18 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.