No make-up voor de nieuwe camera

Reacties 18

Bloggen is voor mij heel dubbel. Aan de ene kant wil ik jullie de leukste, mooiste en indrukwekkendste stukjes uit mijn leven voorschotelen, aan de andere kant wil ik jullie laten zien dat ik ook maar een gewone vrouw ben. Ik heb onzekerheden, ik heb niet elke dag een perfect pinup kapsel en ik heb al helemaal niet elke dag make-up op. Natuurlijk konden jullie dat tijdens me made may al zien maar ik feature mijn “blote” gezicht niet zo snel. Vandaag wel.

Voor het eerst in mijn bloggersleven heb ik een echt goede camera. Ik ben gezegend met een aantal vrienden met goed materiaal maar nu kan ik zelf ook betere foto’s maken. Ik was er een beetje mee aan het spelen en was van plan al deze makeup loze foto’s weg te gooien maar toen dacht ik: “Waarom? Is het omdat ik er slecht uit zie? Misschien een beetje moe maar nee niet slecht. Is het omdat ik er niet uit zie als ik mezelf graag presenteer aan de wereld? Hmmmm, slechte reden.”

canon 650D no makeup zelfportret-13

Dus deel ik het gewoon wèl met jullie. Geen make-up.

canon 650D no makeup zelfportret-2

Geen retouching.

canon 650D no makeup zelfportret-10

Gewoon Lana die aan het klooien is met haar nieuwe camera.

canon 650D no makeup zelfportret-9

Charmant is misschien anders.

canon 650D no makeup zelfportret-12

Maar dit ben ik

canon 650D no make-up zelfportret-6

En dit is mijn oog. Ja ik ben moe, slecht geslapen, kleine kinderen je weet toch.

canon 650D no make-up zelfportret-7

So there you have it. No make-up, no problem.

canon 650D no makeup zelfportret-14 no make-up

Voor de liefhebber: ik heb een tweedehands Canon 650D gekocht deze foto’s zijn gemaakt met de kitlens en een paar met een 50mm lens.

Ga jij zonder make-up de deur uit of vind je dat moeilijk?

18 reacties

 1. June

  And still looking good! Mooie foto’s hoor, zeker niet weggooien. Veel plezier met je nieuwe camera.

 2. isa

  Lieve lana, je bent prachtig! Je hebt helemaal geen make up nodig! Natuurlijk kun je je prachtig opmaken, maar puur natuur vind ik je zelfs mooier. Dus niet meer zo onzeker, is nergens voor nodig

 3. Brenda de Wilde

  Hoi Lana,

  Ik vind jou prachtig zonder make-up en als je we make-up draagt geeft dat net wat extra. Zoals het wat mij betreft ook bedoeld is….

  Groetjes Brenda

 4. Saszzz

  Wat een super gave foto’s!
  Ik houd echt van foto’s maken met een 50 mm lens (al kost het soms wat meer beenwerk om het goed te krijgen, je bent je eigen zoom tenslotte).
  Zonder make up ben je minstens net zo mooi in mijn ogen!

 5. roxane

  top!! en idd <3 voor de 50mm lens
  x

 6. Hilde

  Hai!
  Nou je kunt het net zo goed hebben als ik. Soms vind ik t ineens heel mooi en soms vind ik t ineens heel saai en bloterig. Heeft misschien met stemming te maken? Ik ben inmiddels wel zo ver dat het me niet meer interesseert wat anderen ervan vinden…..Of ze me mooi vinden dus. Klaar mee.
  Maar ook dat geldt natuurlijk niet altijd. Soms rij ik ergens heen en dan onderweg denk ik…’Kak geen mascara bij me’ (Enige make-up die ik gebruik). Eigenlijk geen idee of ik dan ineens wel indruk wil maken of dat er een andere reden is.
  Ik merk ook dat het in periodes komt en gaat.
  In mn caféperiode had ik dan weer wel altijd mascara op….obviously
  X

 7. Nel

  Wat als ik je zeg dat dit een supermooie foto van een superknappe meid is 🙂 Be proud hot momma !

 8. Mooie foto’s! Ik doe nooit make-up, althans, alleen soms een lijntje kohl (echte!) IN mijn ogen. Ik hou ervan als mensen zich puur natuur laten zien, Lef!
  Japke onlangs geplaatst…Fietsperikelen

 9. Laura

  Ik vind je uitstraling op deze foto’s zoveel mooier. Je hebt een heel mooi, lief gezicht en een rustige, blije uitstraling.
  Ik vind de andere foto’s vaak net iets te geposeerd met een wat hardere uitstraling. Dit vind ik echt mooi 🙂

 10. prachtige foto’s zo zonder make-up. Ik doe zelf nauwelijks tot geen make-up op. Ik heb er geen feeling voor en ik kan er niet zo goed tegen. Dus ja, ik ga zo de deur uit.
  wilma onlangs geplaatst…Freek Vonk Live

 11. Annemiek v-b

  Ik vind het in bepaalde opzichten zelfs mooier. Omdat bij jou vaak het alternatief best heftig opgemaakt is. Dit is prachtig om te zien Lana. Helemaal niet ouder, maar een prachtige, mooie jonge vrouw en moeder.

 12. trees

  Je bent veel mooier zonder make up, naturel, en zo mooie ogen, je haar zo speels rond je gelaat, een echt mooie vrouw – ik weet in de boekskes staat het anders maar ik hou van naturel, de ogen zijn de spiegel van de ziel, zeggen ze , ik vind ( wie ben ik om dat te zeggen ..)zoals je schrijft, lief, creatief, ondernemend, eerlijk

 13. Ik vind je mooi zonder make-up! Ben zelf iemand die nooit make-up draagt en dat bevalt ontzettend goed. Het is me eerlijk gezegd gewoon teveel gedoe. Maar ik wilde even laten weten dat je mooi bent zonder make-up!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.