Niet elke vrouw kan mooi zijn

Reacties 2

Ik ben dol op make up. Ik kreeg ooit van de moeder van mijn oppaskindje een boek van een Amerikaanse visagist en toen was ik om. Uren heb ik geprobeerd de technieken uit het boek me eigen te maken. Ik heb er regelmatig redelijk achterlijk bijgelopen maar heb er ook veel van geleerd, wat staat me, en vooral wat staat me niet. Ook de ‘Vraagbaak voor de vrouw’ heeft wat gedachten over het fenomeen cosmetica en voor de verandering sta ik daar eens 100% achter:

“1. Niet elke vrouw kan mooi zijn, maar elke vrouw kan mooier zijn dan zij is.

2. Schoonheidspreparaten zijn geen zelfwerkende wasmiddelen! Wanneer ze verkeerd worden toegepast wordt u niet mooier, maar minder mooi. U moet ze dus leren gebruiken, met gevoel voor goede smaak.

3. Wees niet bang om het advies te vragen van het personeel in een goede parfumerie- of andere speciaalzaak.

4. Goede schoonheidsverzorging kost meer tijd dan geld. Wanneer u niet bereid bent om er tijd voor uit te trekken, dan kunt u het geld eigenlijk wel in uw portomonnaie houden.”

Dat dus.Kijk eens wat vaker in de spiegel en probeer eens wat nieuws. Gebruik dat gevoel voor goede smaak want zeg nou zelf. Dat hebben jullie toch, goede smaak!

 

 

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.