Nerdwinkel en vintage marktjes in Londen (met mini vlog)

Reacties 5

Natuurlijk kon ik het niet laten om in Londen ook naar wat vintage marktjes te gaan. Daarvoor trokken we naar Greenwich, daar waren binnen een half uurtje lopen 4 verschillende marktjes. Ik heb me vreselijk ingehouden maar sommige dingen kan ik gewoon niet laten liggen… Met mini vlogje!

Het was de bedoeling om het hele weekend te vloggen maar ehm, tja. Niet gedaan. Ik heb wel een leuke impressie van de eerste twee dagen kunnen maken. Inclusief shoppen in een enorme nerdwinkel, 3 marktjes in Greenwich en swingdansen!

tea break
Naast een stapel Engelse damesbladen vond ik ook een stand met een enorme hoeveelheid vintage knopen.

vintage knopen londen
Ik heb me ingehouden maar ik had ze allemaal wel mee willen nemen

Vintage knopen
Deze combi wordt een bloesje! Ik ben er al mee bezig.

Ik schreef eerder al een verslagje over onze nachtelijke avonturen in Londen!

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.