Nautical Pin Up shoot

Reacties 6

Niets maakt mij vrolijker dan een goed geslaagde fotoshoot en deze nautische serie is echt super leuk geworden. Met dank aan de kapiteinspet van een vriendje van de kleuter en natuurlijk de kunsten van Rik van U-Model ben ik op deze foto’s een echte nautical pin up. Ahoi!

De rok maakte ik vorige lente al maar ik heb hem veel te weinig gedragen. iets met peutertjes met pindakaashandjes. Toen ik een leuke look zocht voor deze shoot herinnerde ik me opeens hoe tof hij is en besloot er een nautische look van te maken.

IMG_8871

De petticoat is van Sam’s en de bloes is een oudje van Asos, de schoenen zijn minstens 10 jaar oud en ik heb geen idee waar ze vandaan komen.

nautical pinup pic by rik u-model

Wat zo grappig is, ik zie mijn benen echt niet als mijn sterkste punt maar in deze shoot blijf ik er maar naar staren. Damn! En omdat jullie weten dat ik nooit lang normaal kan doen tijdens een shoot hier de obligatory gekke foto. Het hielp ook wel dat deze foto’s zijn genomen direct na mijn lingerie shoot. Die vond ik zo spannend dat ik bij deze foto’s helemaal ontspannen en vrolijk was.

IMG_8861

Er stond in de studio ook nog een ouderwetse microfoon!

IMG_8893

Ik zou het best leuk doen in een fifties zangtrio

nautical pi up Leesvoer microfoon close up pic by rik-U model

Het was vreselijk moeilijk kiezen want eigenlijk vind ik alle foto’s prachtig geslaagd.

SmCr_8938

Welke foto is jouw favoriet?

 

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.