Mijn favoriete bh winkel: Naron Breda

Reacties 9

Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik redelijk gepassioneerd ben over goed passende bh’s. Dat komt eigenlijk vooral omdat ik heel erg jong borsten kreeg en die eigenlijk meteen al erg groot waren. Pas toen ik 18 was kwam ik er achter hoeveel verschil een echt goed zittende bh maakt. Mijn zelfvertrouwen schoot omhoog, letterlijk…

Natuurlijk kan je tegenwoordig heel veel online kopen en is het niet meer duur om dingen heen en weer te sturen maar ik vind het toch fijn om gewoon een winkel binnen te lopen en daar iets uit te zoeken. Met mijn maat moet je daarvoor naar een speciaalzaak en het liefste ga ik daarvoor naar Naron in Breda.leuke kleurtjes Naron

ruime paskamer NaronEen van de fijnste dingen aan Naron vind ik de ruime pashokjes, ook staat altijd een busje deo, dat stel ik op prijs. De dames helpen goed bij het zoeken van de maat en zijn niet opdringerig maar wel streng op de pasvorm. Ze doen echt hun best om je met een perfect passende bh naar buiten te sturen.

Wat ik ook fijn vind aan Naron is dat ze in sale tijd echt een grote selectie hebben. Als je een grote maat BH draagt dan zijn de bustehouders niet goedkoop en zelden in de aanbieding. Door een rek met koopjes kunnen struinen is dus een heerlijke ervaring.

Sale Naron

naron bustiersVerder kan je er ook heel goed terecht voor bustiers en ander bruidsondergoed. Ze hebben ook een grote selectie aan strapless bh’s, ookwel de heilige graal van de grote borstenomhulling in mijn ogen.

Naron bh'sIk ga echt al jaren naar deze zaak en raad hem echt aan als je in de gelegenheid bent om naar Breda te gaan!

Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, Ik kocht een freya rio  in blauwgroen en een strapless wonderbra waar ik helemaal weg van ben!

Wat is jouw favoriete lingeriewinkel?

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.