Najaarscollectie DiDi, win 100 euro shoptegoed!

Reacties 128

Toen Didi mij vroeg om hun nieuwe najaarscollectie te bekijken was mijn eerste gedachte: “nèh dat is niets voor mij.” Maar ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Het is geen geheim dat herfstkleuren mij heel erg gelukkig maken en er was genoeg leuks om uit te kiezen. Ik koos 5 items waar ik vier looks mee kan maken. Welke vind jij het leukst?

(dit artikel is geschreven in samenwerking met Didi)

Maatvoering

Al mijn items zijn maat XXL/46 Ik heb op het moment de volgende maten borst: 120 Taille: 95 heup: 122. Alles past zeer comfortabel, ik zou dus zeggen dat het redelijk ruim valt aangezien ik bij de meeste winkels niet in de 46 pas.

did nieuwe collectie rok en jasje
Ik werd direct verliefd op deze kokerrok, de lengte is echt precies goed en toen ik hem aantrok besefte ik dat dit niet alleen een mooie rok met een bijzondere print is, het is een secret pyjama! Je weet wel, van die kleding die prachtig staat maar ook nog eens net zo lekker zit als je oudste joggingbroek.  Het jasje noemt Didi zelf oker, het is een moeilijk te beschrijven kleur; het hangt een beetje tussen oker en groen in. Het raglan shirt heeft drie knoopjes bij de hals waardoor het net wat speelser wordt.

didi nieuwe collectie broek jasje
Jullie weten dat ik zelden broeken draag maar, eerlijk is eerlijk, ook ik heb weleens een baaldag en dan heb ik nog wel eens de neiging om naar een aftanse joggingbroek te grijpen. Dat hoeft nu dus niet meer. Ik verwisselde voor deze look de kokerrok voor een tregging, ja echt ik ben nu in het bezit van een tregging. Dit is toch echt een stuk charmanter dan mijn normale baaldaglook!

didi nieuwe collectie broek vestDit wolmix vest vond ik zo leuk, het patroontje is echt heel erg laat jaren 50, en hij past bij zoveel van de dingen die ik al in de kast heb hangen. Als ik het jasje van de vorige look vervang voor het vest heb ik weer een hele andere look die net zo comfy is.

didi nieuwe collectie rok vest 2Als ik aan Didi denk denk ik altijd aan printjes, gekke net niet kloppende printjes die uiteindelijk toch werken. Dit is voor mij dan ook een ultieme Didi outfit. De patroontjes zouden volledig moeten clashen maar ik vind het zo leuk staan bij elkaar. Dit ga ik heel veel dragen deze herfst!

Winactie

Heb jij nou niets met deze kleuren? Niet getreurd. De najaarscollectie heeft ook hele gave items met groen en crème, echt heel mooi. En wat nou zo leuk is: Ik mag 100 euro shoptegoed weggeven! Vul snel de Rafflecopter in en vertel me in de comments wat jij zou kopen als je wint!

a Rafflecopter giveaway

Wat zou jij uitzoeken als je wint? Wat vind je mijn leukste look?

128 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.