Najaarscollectie DiDi, win 100 euro shoptegoed!

Reacties 128

Toen Didi mij vroeg om hun nieuwe najaarscollectie te bekijken was mijn eerste gedachte: “nèh dat is niets voor mij.” Maar ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Het is geen geheim dat herfstkleuren mij heel erg gelukkig maken en er was genoeg leuks om uit te kiezen. Ik koos 5 items waar ik vier looks mee kan maken. Welke vind jij het leukst?

(dit artikel is geschreven in samenwerking met Didi)

Maatvoering

Al mijn items zijn maat XXL/46 Ik heb op het moment de volgende maten borst: 120 Taille: 95 heup: 122. Alles past zeer comfortabel, ik zou dus zeggen dat het redelijk ruim valt aangezien ik bij de meeste winkels niet in de 46 pas.

did nieuwe collectie rok en jasje
Ik werd direct verliefd op deze kokerrok, de lengte is echt precies goed en toen ik hem aantrok besefte ik dat dit niet alleen een mooie rok met een bijzondere print is, het is een secret pyjama! Je weet wel, van die kleding die prachtig staat maar ook nog eens net zo lekker zit als je oudste joggingbroek.  Het jasje noemt Didi zelf oker, het is een moeilijk te beschrijven kleur; het hangt een beetje tussen oker en groen in. Het raglan shirt heeft drie knoopjes bij de hals waardoor het net wat speelser wordt.

didi nieuwe collectie broek jasje
Jullie weten dat ik zelden broeken draag maar, eerlijk is eerlijk, ook ik heb weleens een baaldag en dan heb ik nog wel eens de neiging om naar een aftanse joggingbroek te grijpen. Dat hoeft nu dus niet meer. Ik verwisselde voor deze look de kokerrok voor een tregging, ja echt ik ben nu in het bezit van een tregging. Dit is toch echt een stuk charmanter dan mijn normale baaldaglook!

didi nieuwe collectie broek vestDit wolmix vest vond ik zo leuk, het patroontje is echt heel erg laat jaren 50, en hij past bij zoveel van de dingen die ik al in de kast heb hangen. Als ik het jasje van de vorige look vervang voor het vest heb ik weer een hele andere look die net zo comfy is.

didi nieuwe collectie rok vest 2Als ik aan Didi denk denk ik altijd aan printjes, gekke net niet kloppende printjes die uiteindelijk toch werken. Dit is voor mij dan ook een ultieme Didi outfit. De patroontjes zouden volledig moeten clashen maar ik vind het zo leuk staan bij elkaar. Dit ga ik heel veel dragen deze herfst!

Winactie

Heb jij nou niets met deze kleuren? Niet getreurd. De najaarscollectie heeft ook hele gave items met groen en crème, echt heel mooi. En wat nou zo leuk is: Ik mag 100 euro shoptegoed weggeven! Vul snel de Rafflecopter in en vertel me in de comments wat jij zou kopen als je wint!

a Rafflecopter giveaway

Wat zou jij uitzoeken als je wint? Wat vind je mijn leukste look?

128 reacties

 1. Reninca

  Wat leuk! Ik vind de blazertjes wel héél leuke kleurtjes hebben, dus ik doe graag mee 😉

 2. Diana

  De outfit met rok vind ik heel mooi en omdat ik qua kleur herfsttype ben en gek ben op Didi hoop ik met de 100,- meer aan te kunnen schaffen 😀

 3. Plien

  Oh leuk!
  Ik heb DiDi wel altijd een leuke winkel gevonden, maar VER boven mijn budget.
  Wie weet een mazzeltje voor komende najaar?

 4. Afke

  Wat een supermooie combi met rok zeg! Didi is over het algemeen wel mijn ding, dus 100 euro shop tegoed zou ik wel kunnen gebruiken.

 5. Hanneke

  Leuk! Vooral het vestje. Maar de print van de rok is ook supertof! Drie maanden geleden gooide ik zowat al mijn kleding weg, bezocht een kleuren/kledingstylist en bleek een ‘zachte zomer’. De outfits in de tinten die jou fantastisch staan, laten mij eruit zien als een lijk. Maar bij Didi hebben ze vast ook andere kleuren 😉 En m’n kast is nog steeds angstaanjagend leeg…Dus shoptegoed is van harte welkom!

 6. Simone

  Wauw wat een pracht kleuren. Helaas ben ik niet gezegend met zo’n mooi rode haarkleur maar ik hou van de oker/groene kleur!
  Daar kan ik zeker wat mee.

 7. Die rok is echt heel leuk! Ook al 2 mooie jurkjes daar gezien want eindelijk zijn “mijn” kleuren weer in de mode
  Amelie onlangs geplaatst…Knoflook

 8. Kim

  Wauw wat een super gave set! Het knalt echt bij je haren. Ik ben echt gek op herfst kleuren en de kleding van Didi is zo onwijs mooi. Zou heel graag willen winnen want ik kan nog wel wat winter kleding gebruiken!
  Kim onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn week als ondernemer

 9. Mieke

  Oh ja, DiDi! Daar koop ik heel veel spullen. (in de uitverkoop meestal)
  De broeken daar zitten eigenlijk altijd goed, dus meer is beter.

 10. Barbara

  Oeh paars. I love paars. Olijf oker groenig is prachtig maar zo niet mijn kleur maar het staat jou gelukkig wel.

  Mocht ik winnen dan denk ik dat ik het shoptegoed aan mijn dochter schenk zodat ze een hippe nieuwe garderobe kan shoppen. Langzaam maar zeker wordt het een jonge vrouw en misschien blijft er nog wat over om zelf een lekker vest of comfi trui uit te zoeken.

 11. Janny

  Ik vind heel veel dingen van Didi echt geweldig. Voor jou vind ik de outfit met de kokerrok veruit favoriet! Staat je erg goed. Prachtige kleuren ook zeg.

 12. Chantal Homburg

  Ik winkel maar zelden (ik vind er niks aan). Met 100€ verplicht naar één winkel is een ander verhaal.

  Ik vind de rok héél leuk qua model, niet helemaal mijn kleur alleen. Ik weet dus niet wat ik zou kopen, maar beslist iets leuks! Ik hoop in ieder geval op een mooie kleur maillot.

 13. marlous

  De kokerrok met jasje .. vind ik te gek!
  Kom eigenlijk ook nooit bij didi maar dit vind ik leuk en had ook geen idee dat ze daar grotere maten hebben dus wat een leuke post.. tanks

 14. Sarah

  Een broek, want die heb ik bijna niet meer en ik moet toch iets aan van de winter 😉

 15. Rosa

  Leuk zeg! Ben benieuwd of ik er ook in pas 🙂

 16. Wat leuk! Vooral de rok, de lengte is precies goed! Ik heb vorige week mijn kast uitgeruimd omdat-ie niet zo groot is en ik altijd dingen kocht die totaal niet bij elkaar passen (afzonderlijk waren ze wél leuk!), maar nu mis ik wel ineens een paar items! Zo ben ik hard op zoek naar een nieuwe broek, een rokje en een jurkje. Zou leuk zijn om dat bij Didi te halen, zo vaak kom ik er niet!
  Iris-Marie onlangs geplaatst…Bodegraven (of eigenlijk: Reeuwijk en Nieuwerbrug)

 17. Rosa

  Oh, wat ik zou kopen nog 🙂 Lekker vest is nooit weg of een leuke blouse (die niet zo raar open gaat staan op strategische plaatsen).

 18. Wat leuk! Die rok vind ik je nog steeds het allerleukste staan hoor hihi.. Ik zou graag shoptegoed winnen omdat ik een suuuuuupermooi vest heb gezien bij Didi Creme met zeegroen aztec tekens erin. Prachtig! ik heb je page geliked (waarom had k dat nog niet gedaan….???) Maar k heb helaas geen twitter… is dat verplicht??

 19. Stephanie

  Die rok staat je enorm goed! Toch vind ik look nr 3 het leukst: comfy tregging, prachtig vest en stylisch bloesje 😀

  Moest ik winnen, dan zou ik ook wel eens voor een tregging durven gaan (de blauwe of bruine) en deze bloes https://www.didi.nl/klassieke-top-rood-dw152062209fy-1 omdat ik zo van rood hou!
  Mss ga ik ook wel voor het vest, die is echt <3

 20. Mirjam

  Ik zou een heerlijk herfst/wintervest kopen waar ik m’n laatste zwangerschapsweken in kan vertoeven en daarna heerlijk kan dragen terwijl ik m’n newborn draag 😉

 21. Mooie kleuren! Ik had al iets zien hangen, maar was met Peuter + haast dus ik ben niet naar binnen geweest. Ik vind de laatste outfit het mooist, ik hou wel van print. En van kokerrokken 🙂

 22. Claudia

  Oh het vestje vind ik helemaal geweldig! Ik zou er een mooie rok bij uitkiezen, ik grijp namelijk altijd naar een broek terwijl een rok mijn vormen waarschijnlijk veel beter uit laat komen!

 23. Lana

  Twitter is zeker niet verplicht, gewoon een extra lootje 😀

 24. marinda

  Ik zou dat heerlijke wolmix heel graag in mijn bezit hebben. Heerlijke collectie in de winkels

 25. Margreet

  Ik ben gek op Didi, helaas is het wel altijd wat aan de prijzige kant voor mijn portemonnee. Mijn lievelingsjasje heb ik daar eens in de opruiming gehaald: groen met allerlei geborduurde bloemen erop, zo gaaf!
  De laatste tijd heb ik de rok steeds meer ontdekt, ik zou er dan ook een gave rok en misschien een leuk jasje van kopen. Ik vind de paarse en groenige kleuren die je aanhebt prachtig en die staan mij ook goed, dus daar zou ik naar zoeken.

 26. Wauw, mooi hoor! Ik vind zelf dat vest met die grijze en roodbruine tinten fantastisch. Of die poncho in het wit met groen. Prachtig.
  Hoop overigens heel hard dat ik het goed heb gedaan met rafflecopter op mijn mobiel . En dat er niet teveel typefouten hier staan nu
  Marijke onlangs geplaatst…Billendoekjes Jumbo

 27. Nele Tollenaere

  Ik zou op zoek gaan naar een leuke outfit die ik op het werk aan kan, of voor als t eens wat netter moet…

  Nu mis ik helaas het budget om hieraan te kunnen beginnen 🙁

 28. M R

  Ik zou voor een jurk of vest gaan. Ook lang niet meer bij Didi geweest!

 29. Meyke Spoel

  Wat een leuke winactie! Ik ben ook al een tijd niet meer bij Didi geweest omdat ik ook dacht niet meer in hun maten te passen. Het klinkt echter veelbelovend en die teething vind ik super leuk! Ik zag dat ze ‘m ook in donkerblauw hebben. Die zou ik dus kopen van het shoptegoed.

 30. filize

  Ik zou dat jasje kopen, precies dé kleur voor mij zo te zien!

 31. Antje robbe

  Wat leuk! Ik vind de rok met het eerste jasje leuk! Jas en rok hebben inderdaad de goede lengte!!

  Ik zou me ook willen laten verassen in de Didi, ik shooters er vroeger wel, maar dacht de laatste jaren ook meh 🙂

  Als ik dit zo zie word ik wel nieuwsgierig!

 32. emmy

  Ik vind je laatste look het leukste. Ik hou van rokjes en vestjes.
  ik weet nog niet wat ik zou kopen. Maar dat vest is absoluut een kans hebber 😉

 33. Neelke

  De afgelopen maanden heb ik een totaal ander figuur gekregen, doordat ik eindelijk weer kan sporten. Ik zou het heel fijn vinden om een mooie broek en een toffe top te kopen, want bijna niets past meer!

 34. Lisa Muis

  Ik vind bij jou de combi met rok en 1e vest beste staan.
  Voor mezelf zou ik nog moeten kijken… Ben niet zo lang dus moet passen.

 35. Patsy

  Ik zou dat prachtige vest willen hebben en ik zou mijn mama en oma ook iets leuks geven van Didi 🙂

 36. yessica

  Hi hi! Wat een top actie. En indd herfst kleuren staan je mooi.
  Ik zou met de 100 euro een nieuwe wintergarderobe uitzoeken. 2 jaar geleden een maagverkleining gehad en ik pas echt werkelijk niks meer!!!

  Gr Yessica

 37. Mante

  Met een beetje een pruillipje, moet ik eerlijk bekennen dat ik het shoptegoed aan mijn schoonzusje zou geven, gewoon omdat ze het verdient! En ik weet dat de kleding haar super leuk zou staan!

 38. Berbel

  Ik zou wel een een heel mooi setje willen kopen. vaak is het een shirt hier broek daar maar echt iets wat van top tot teen bij elkaar hoort maar ook nog leuk te combineren valt!

 39. Mieke

  De derde set, broek shirt en dat vest…dat heb ik zien hangen..maar moest helaas doorlopen vanwege budget…

 40. Claartje

  Broek met vest staat je geweldig. De rest ook trouwens. Niet om te slijmen maar je bent gewoon prachtig. Ik zou denk ik ook voor die vroek/tregging gaan. Ik heb een broek (en rok en shirt) in die kleur maar na 8 jaar elke herfst en winter dragen istie eigenlijk wel toe aan vervanging. De rok ben ik zuiger op geweest, haha. Bij mijn items werd de kleur als donker mosterd aangegeven trouwens

 41. iris

  dat vestje is wel erg leuk ik ga binnen kort maar weer eens langs de Didi

 42. Lana, wat leuk om je een keer in een broek te zien. Je jurken/roken staan je altijd fantastisch maar een broek staat je zeker ook super. Het wolle Didi vest met printje vind ik het leukste.
  Chris onlangs geplaatst…Ikea traditie

 43. G

  Ik zou een shapeware jeans kopen. Super! En dan by topgangster een truitje! Klaar!

 44. Janneke

  Dankzij jouw enthousiasme die rok! Of de jurk met kattenprint die vind ik ook gaaf!

 45. Ik was altijd een vaste klant van Didi, alleen de laatste tijd vond ik de kleding teveel van hetzelfde.
  De door jou geshowde outfits maken we wel weer enthousiast over Didi.
  Ga binnenkort in de webshop kijken.
  De kokerrok met het jasje staan je prachtig. Mijn favoriet voor jou.
  Marion onlangs geplaatst…Met VVV bonnen kun je meer dan je denkt

 46. baukje

  Oh, die tregging zou ik ook wel willen! En voor de rest, iets groens! Een groen jurkje, een groen shirt. Didi is zo mooi!

 47. Marlinda

  Wat een mooie outfits heb je samengesteld! Ik zou zelf heel graag een mooie blazer en jurk of rok kopen van het shoptegoed. mijn kast mist nog een paar mooie items voor de herfst/winter.

 48. Iris

  Ik vind de Didi altijd zo leuk, altijd gekke unieke kleding. En herfstcollecties zijn altijd mijn favoriet!

 49. Else

  Wat gafe actie!
  Ik gok dat wij kwa maten redelijk gelijk zitten dus vraag me af hoe didi bij mij valt. Ik zou kiezen voor een mooie rok, of misschien zelfs een mooie jas. Die is aan vervanging toe 🙂

 50. Melissa

  Ik zou heel graag dat vest willen. Hele leuke spullen!

 51. Thari

  Het staat je echt allemaal goed, maar ik ben het meeste fan van die rok.

  Ik vind dat de didi meestal hele mooie kleren heeft. Ik spaar soms voor iets, want ze zijn wel heel duur.

 52. Die kokerrok ziet er gewoon ook echt heel comfi uit, maar ook de kleuren van de outfits vind ik heel leuk. Ik durf zelf niet zo snel paars meer aan (heb nu bijna dezelfde haarkleur als jij) maar het kan dus blijkbaar toch!
  Toch maar iets meer durven denk ik dan 😉
  Anouk onlangs geplaatst…Een jaar gestopt met roken

 53. Eefje

  Wat staat die kleur groen goed bij je haar!

  Ik ben dol op jurken en ik vind de Retro jurk Groen echt fantastisch!
  Het combineren van verschillende prints vind ik ook tof, model draagt er bijvoorbeeld een gestippelt vestje op, gewaagd maar eigenlijk heel cool!

 54. kim

  Ik vindt die broek met dat jasje je supergoed staan! Ik zou hetzelfde kopen alleen dan in de bordeaux kleur want groen en ik zijn geen vriendjes…

 55. irene

  Ik zou gaan voor een rok met vestje..hoe leuk de broek je ook staat….ik zou geen broek of tregging kopen 😉

 56. Jolien

  Verrassend inderdaad, ik liep de winkel ook al altijd voorbij vanwege “niet mijn stijl” of “te duur”… Laatste blijft nog een beetje waar, daarom ’n bon kunnen winnen is altijd leuk. 🙂 Plus, ik vind dat er echt leuke dingen bij zitten! Ik zou wel ’n winkel moeten zoeken, want internet =/= standaard “leuk in ’t echt”, ofwel passen! Ook niet erg. 😉

  Ik vind deze jurk wel bijzonder leuk: https://www.didi.nl/geprinte-jurk-grijs-dw1510262051nj-1 evenals deze rok: https://www.didi.nl/trendy-a-lijn-rok-groen-dw15202120315h. ’t Gekke stofje in deze top trekt me ook heel erg aan: https://www.didi.nl/leuke-mouwloze-top-groen-dw15806420115h-1

  En bijzonder dat ik als v-hals liefhebben nu net de hoge halzen eruit pik…

 57. wat gek om jou in een broek te zien. Het staat je goed hoor! Ik doe natuurlijk ook mee en zou dan die kokerrok willen. Die is echt om je vingers bij af te likken!!

 58. Ik zou gaan voor jet knalgroene shirt (geweldige kleur!!) en daar een toffe rok bij kiezen.

  Goede actie!

 59. Christine

  Die kokerrok is echt gaaf! Die zou ik ook wel willen en anders dat gave vestje. Die past ook bij veel items in mijn kast.

  By the way, klopt het dat je geen bericht kunt plaatsen als je je inschrijft om kans te maken? Heb het 2x geprobeerd.

 60. Christine

  Ik heb er nog eens over nagedacht. Ik zou het allemaal wel willen, hahaha! 😉

 61. Wat staat de kleding jou mooi!
  En ik loop juist altijd in broeken, dus tijd voor een jurk of rokje van de Didi!

 62. Laura

  Ik vind de kokerrok heel gaaf. Die zou ik heel graag willen hebben. Ik vind de outfit met het wol mix vest en de rok het leukste.

 63. Cindy Van Oirschot

  Ik zou zeker gaan voor het vest, die vind ik Helemaal geweldi, en wat sta at die kleur jou goed zeg super combi bij je haren

 64. Marieke

  Nou, dat vest is echt geweldig! Daarvan durf ik het ook wel aan dat het past. De ervaring die jij met de maten heb, heb ik bij didi meestal niet. Maar misschien ben ik wel groter dan ik denk 😉

 65. Eveline

  Oh wauw! Wat een mooie kleuren deze keer! Staat je goed! Ik kijk regelmatig bij Didi maar een setje is toch al gauw boven mijn budget helaas. Een mooie shawl of een shirtje kan er soms wel van af. Dus tja, ik zou het wel weten met dat shoptegoed!

 66. Marjoleine

  Dat staat je goed!

  Ik zou gaan voor de zachte trui in lila of de klassieke trui in het rood.

 67. Sanne

  ik vind de laatste look (rok met wolmixvest) het mooist!

  wat ik zou kopen bij Didi? Geen idee! Ik kom er nooit. Maar misschien verrast het mij ook 😉

 68. Kirsten Schoeber

  Wat een herfstige maar vrolijke looks heb je gemaakt, super leuk! Ik vind zelf de derde outfit het leukst, die groene broek staat je zo goed, vooral bij je haar!

  Als ik zou winnen zou ik niets voor mezelf uitkiezen, maar mijn tante blijmaken met dit tegoed. Zij is een onwijze DiDi-fan en vertelt me altijd enthousiast als ze weer iets besteld heeft. Ik vind dat ze dit dubbel en dwars verdient aangezien ze 6 dagen in de week aan het werk is bij haar eigen bedrijf (waar ikzelf ook werk) en dus bijna nooit tijd heeft om te gaan shoppen!

 69. Lorian

  Leuk! Didi is zo’n typisch winkel waarvan ik altijd denk “wat een leuke dingen hebben ze eigenlijk”, maar er vervolgens toch nooit kom.
  Oker, groen en crème zijn niet mijn kleuren, maar dat paars vind ik prachtig.

 70. Hilde

  De tweede outfit vind ik het mooiste, maar het vest vind ik het mooiste kledingstuk!

 71. Barbera

  Ik kom eigenlijk nooit bij de Didi, dacht dat het niet echt ‘mijn’ kledingwinkel was, maar nu ik dit zie….. Vooral dat okergele/groen vest staat vast mooi bij mijn (ook rode) haar!

 72. Jonna

  De look met de mooie rok en de oker vest is absoluut mijn favo look! De rok viel al op in je teaser – het is echt zo’n leuk ding. Dus die zou ik natuurlijk aanschaffen als ik die 100 euro tegoed zou winnen!

 73. Marijke

  Wauw, wijze outfits <3
  Het shop tegoed geef ik aan mijn Afghaanse Vriendin, she deserves it! Ik denk dat zij een prachtige top of vest uit zou kiezen!

 74. Debbie

  Deze outfits staan je echt goed! Vooral de rok en het vest vind ik erg leuk. Ik zou zelf ook wel wat leuks willen uitzoeken

 75. Babette

  Ik heb even snel de collectie doorgekeken maar ik zie al allerlei leuke kledingstukken. Doordat ik de afgelopen jaren erg veel afgevallen ben kan ik nog wel wat aanvulling van mijn garderobe gebruiken. Ik ga duimen!

 76. Wauw, didi heeft zeker mooie items. De KOKERROK staat je mooi. Ik zit graag in mijn comfort zone (donker blauw en zwart). Tijd voor kleur dit najaar. Ik ben zes weken.geleden bevallen. Durf nog geen broek te shoppen. Dus ik.zou gaan voor het colour blocked vest groen. Heel mooi lekker comfortabel en super voor de herfst. Ik doe graag mee!!’ En zou ook iets voor mijn dochter van 5 shoppen. Ook super spullen.

 77. Brigitte

  Oh wat een leuke actie! Ik zou ook heel graag de olijf/omer kleurige items kopen. Het doet me denken aan een velours broek die ik vroegah had… Ook die kleur <3

 78. Anja

  Ik vind je de tregging met het vestje met wolmix vestje het pittigste staan, terwijl het vestje met kokerrok heel vrouwelijk is.
  Ik vind alles leuk!

  Ik heb nog geen idee wat ik zou kopen, Didi heeft vast iets voor me wat me net zo leuk staat als jouw outfits.

 79. Imke

  Wat een leuke print heeft de rok! En dat mooie oker of groen is echt mijn kleur. Weet alleen niet of ik ook een tregging aan zou durven ☺️. Maar ze hebben vast nog meer moois bij Didi.

 80. Mirjam

  Het wolmixvest! Supermooi 🙂 en ik heb een top met gezichten gezien die ik mooi vind… En jeans want ik zit heel veel op de fiets dus broeken zijn in notime versleten hier…

 81. Anne-Marie

  Wat een leuke collectie!
  Ik zou voor een comfi warm vest gaan.
  Mijn jongste wordt bijna 1 en ik merk dat ik nu ook helemaal ontzwangerd ben; ik heb het weer koud; koude voetjes, koud “onderkant van ruggetje”. Ik mis mijn heerlijk warme doorbloeding!
  Maar een fijn vest zou helpen!

 82. Valerie Van Looveren

  Die groene broek met dat gestreepte vest vind ik je geweldig staan. De rest ook natuurlijk, maar die outfit laat een heel andere Lana zien. 😉

  Ikzelf ben al tijden op zoek naar een leuke jurk. Of weer eens een leuke rok. Mijn dochter klaagt namelijk steeds dat ik altijd broeken draag.

 83. Anne

  Heb een grote afkeer van treggings, maar nu ik het zo bij jou zie…. Een tregging en een truitje, zodat ik kan ontslonzen maar toch nog kan relaxen.

 84. Anne

  Heb een grote afkeer van treggings, maar nu ik het zo bij jou zie….

 85. Susanne

  Ik vind vooral de kleuren van de collectie erg mooi, toch eens kijken of dat oker mij ook staat.

 86. Jojanne

  Ik zou me laten adviseren geloof ik. Ik vind de kleding vaak heel mooi, maar ik zie niet zo goed welke combinaties me mooi zouden staan.
  Op het eerste gezicht zou ik voor het effen zwarte jurkje gaan en misschien een donkergroen vestje met kant.

 87. Carolien

  Die kleuren zijn super gaaf zeker voor de rood harige onder ons. Ik zou het bruin turquoise jurkje uitzoeken . Kleur motief het klopt. Dat word duimen duimen en plan B sparen

 88. Jessica

  Ik vind de kokerrok je geweldig staan! Mijn shoptegoed (mocht ik winnen) zou dan ook opgaan aan dit mooie exemplaar! Ik houd van kokerrokken!
  Maar ook op het vest wat je aan hebt, ben ik een beetje verliefd!
  Het wordt nog moeilijk kiezen!

 89. Katinka

  O die kleuren staan jou echt zo ontzettend goed.
  Ik zou nieuwe shirts gaan in slaan. Het voordeel van DIDI is dat hun shirts wat langer zijn, en zij dus helemaal perfect voor mij omdat ik een lange torso heb en dus altijd last heb van een koude onderrug.

 90. Marjon

  Ehh deze: https://www.didi.nl/trendy-tuniek-groen-dw15202720915h
  en deze: https://www.didi.nl/casual-tuniek-groen-dw15202721115h-1

  ohhhhh en vooral deze: https://www.didi.nl/vrolijke-jurk-groen-dw15102620415h
  nou ja en dan dit vest om bij alles te combineren: het https://www.didi.nl/prachtig-lang-vest-groen-dw15107720815h-1

  Nou ja vooral veel kleur en idd herfstkleuren! Zwart heeft de overhand in mijn kast en het word tijd dat dit eens gaat veranderen.

  Ik vind jouw look met de tregging en streepjes vest het meest verrassend, Je ziet er meteen zo anders uit. Heel leuk! alhoewel ik dol ben op je vintagelook.

 91. Margriet

  Leuke actie. De laatste keer dat ik bij DIDI iets paste, vroeg de verkoopster me ‘of mijn buik nog groeien moest’. Ik heb er maar om gelachen. De verkoopster kan niet weten dat ik ongewenst kinderloos ben. Blijkbaar zijn er zwangere vrouwen die gewoon maat 44 kopen i.p.v. positiekleding?!

  Ik vind de oker A-lijn rok wel leuk en de de bruinige jurk met bloemen. Ik wacht nog even met kleding kopen. Ik heb net te horen gekregen dat ik me aan een dieet moet houden wegens mijn gezondheid. Wie weet gaan er een paar kilootjes af. Dus eerst maar even shoppen in mijn kast en later wat aanschaffen.

 92. Fatima

  Didi heeft zulke leuke kleren. Ik ben gek op de wat meer ‘etnische’ printjes die zij hebben en dan ook in grotere maten te vinden.

  alleen ook voor mij is het soms wat te prijzig allemaal.
  Dus ik doe graag mee met de wedstrijd.

 93. Sas

  Deze kleuren staan je geweldig ! En de broek ook trouwens 😉
  Didi is er weer in geslaagd super rokjes en jurkjes in de collectie te hebben. Dat wordt nog lastig kiezen, met of zonder winst van de tegoedbon.

 94. Debbie

  Het oker jasje vind ik super leuk! En ik vind de top en tuniek met sketchprint zo leuk!

 95. Isa

  Heel eerlijk? Ik vind je kleding die jezelf maakt en showt tien keer leuker staan. Ik vind deze kleuren niet zo mooi , je sprankelende persoon komt er niet zo uit naar voren. en die dessins te druk en too much.

 96. Susanne

  Ik zag de kokerrok al op de didi site, dat vest is ook super

 97. Lianne

  Wat een leuke actie!
  Dat vest staat je erg mooi.
  Ik kan als beginnend werkende nog wel een update gebruiken van mijn kledingkast, dus het shoptegoed zou heel goed uitkomen!

 98. Wat een toffe giveaway!
  Die kokerrok is echt heel gaaf!
  Dus die zou ik kopen. Sinds ik vorig jaar mijn eerste kokerrok kocht ben ik om. Ze zitten zo enorm lekker.
  Groetjes,
  Joyce
  Zjojes onlangs geplaatst…Origami Zoo

 99. Wivine

  Het is al honderd keer gezegd maar die rok is echt geniaal!
  Ik ben geloof ik nog nooit bij de Didi geweest, maar heb een keer een leuk vest ervan van mijn moeder overgenomen. Misschien moet zij maar mee om wat uit te zoeken mocht ik winnen. 🙂

 100. mariette

  De rok is echt gaaf! ik hou van secret pyjama items.

  ik zou het shoptegoed wel 10x kunnen uitgeven als ik nu door de collectie scroll. Stom eigenlijk. Ik loop er regelmatig binnen en altijd denk ik neh niks voor mij. En nu bekijk ik de collectie en denk ik: hebben hebben hebben.

  https://www.didi.nl/speelse-tuniek-ecru-dw152027212e6-1
  hoe leuk is deze ‘speelse’ tuniek
  of dit leuke retro jurkje:
  https://www.didi.nl/vrolijke-jurk-groen-dw15102620415h

  Oh men zo veel te kiezen! kan ik niet 2x winnen?? haha

 101. Kirsten

  Erg veel leuke dingen!maar ik zou toch weer voor een jurkje gaan. En dan waarschijnlijk die paarse met print! Leuk!

 102. Leuke kleren, helemaal mijn kleuren. Het mooiste vindt ik de kokerrok met paars shirt en het oker vest.

 103. jeannette

  Ik zou heel graag dat vest willen. Ook mijn kleuren zijn die van de herfst.
  Deze staan me het best. Dus, kom maar op met die kleuren dit najaar.

 104. Kayleih

  Ik zou vooral kijken naar kleding die vintage geïnspireerd is en waarin mijn nieuwe figuur uit komt. Ik heb nu al de helft van mijn kleding weg moeten doen omdat alles nu veels te groot is 🙁 Aan de andere kant mag ik niet klagen, want ik ben nu heel blij met mijzelf 🙂

 105. Bonny

  Ik vind je look met die rok echt t mooiste! Die wil ik ook! En de kleur van het jasje/vestje is ook echt to die for!!!! super mooi! 🙂

 106. Aaaaaahh, zo’n groen setje zou mij ook wel staan. En ik heb geen idee wat een tregging is, maar ik vind ‘m tof. Dus ehhh… Kom maar op! 😉

 107. Kirsten

  Ik vind de combi van de broek met het vest je het best staan, hoewel die rok ook wel erg gaaf is. Zelf zou ik graag de jurk met de kattenprint kiezen: leuke print en een supercombinatie met een lang vest, heerlijk voor de herfst!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.