De vijf mooiste fotoshoots van 2015

Reacties 6

Een van de leukste dingen van mijn blog is dat ik een goed excuus heb om gave foto’s te maken. Stiekem wilde ik altijd al (plus)model worden en door LeesVoer ben ik dat nu eigenlijk ook. Het was moeilijk kiezen maar ik heb voor jullie de vijf mooiste fotohoots van 2015 op een rij gezet. 

Nautical Pin up

collectif vintage

Ik heb hele leuke herinneringen aan deze nautische shoot op het strand vooral ook omdat meneer LeesVoer de foto’s heeft gemaakt. Hij is van nature geen fantastische fotograaf maar hij is er zo in gegroeid dit jaar! Het is zo fantastisch dat hij uit zijn comfort zone stapt op mij te fotograferen. Misschien wordt het nu tijd voor een spiegelreflex camera.

Plus size panterprint

LeesVoer panterprint

Diezelfde dag hebben we meteen nóg een look gefotografeerd, deze keer had mijn moeder de camera vast. Het is zo gaaf om te zien dat je binnen een uur twee zulke verschillende sferen kunt krijgen. Nu moet ik zeggen dat mijn moeder ook wel een heel erg mooi oog voor foto’s heeft. Ik voelde me echt een vamp zo liggend op die stenen.

Colour blocking fifties style

Colourblocking 3

Deze shoot maakt me zo enorm blij. Elke keer als ik de foto’s zie voel ik me weer de mooiste vrouw op aarde. Miss Hippo maakte de foto’s en ik hoop dat we in 2016 nog meer van dit soort shoots kunnen doen. De kat was een zeer onverwachte maar welkome partner.

Urban Pin Up

lift-voodoo vixen-leesvoer-blogger-vintage-suzanne-retro pin upEen andere shoot die ik met Miss Hippo deed is volledig in het water gevallen. Maar dat maakte de foto’s eigenlijk alleen maar leuker.

De shoot heeft een hele andere sfeer dan de anderen en dat is super. Natuurlijk is lieve voluptueuze pin up een goede look voor me maar iets rauwer mag ook wel een keer.

Toch wil ik op een dag met iets beter weer nog wel een keer shooten op het jaarbeursplein, die trappen zijn zo gaaf.

Door het succes van LeesVoer krijg ik steeds vaker kleding van leuke merken dus in 2016 hoop ik nóg vaker voor de camera te staan.

Fifties ruitjescollectif jurk 2

Had ik al gezegd dat meneer LeesVoer steeds beter wordt in het maken van foto’s? Dit is zo’n foto waar ik me op en top mezelf voel. Ik hoop dat mensen me ook echt zo zien want in mijn hoofd loop ik er dagelijks zo bij. We hadden enorm mazzel met de prachtige herfstzon en de jurk kwam zo mooi uit in het bos. De hele shoot is super geslaagd en ik had moeite met kiezen tussen de foto’s.

Welke shoot is jouw favoriet?

6 reacties

 1. Ik vind je fotoshoots echt geweldig, ik hoop dat er nog maar veel shoots in 2016 mogen komen! Mijn favoriet is Colour blocking fifties style! 🙂
  Veerlez onlangs geplaatst…Boeken in 2015

 2. Kim

  Zo leuk dat je man wat foto’s heeft gemaakt en zo in het fotograferen groeit! Ik vind zelf altijd dit soort foto’s net iets specialer 🙂

  Pssst als je een keer samen wilt shooten, let me know! Lijkt me zo leuk.
  Kim onlangs geplaatst…Outfit: Feel the magic

 3. Hilde

  De panterprint vind ik het mooiste en echt ‘jij’
  Ik zou ook zo’n fotograferende man willen!

 4. Meneer Leesvoer maakt zeker nette plaatjes!
  Mijn favoriet is toch we, Colour blocking fifties style… het sfeertje vind ik prettig!

  Ben benieuwd naar het nieuwe jaar, je outfits en fotoshoots!
  Nathalie onlangs geplaatst…Zorg in plaats van vrijwilligerswerk

 5. isa

  Urban pin up. Echt zo leuk dat je dit doet!

 6. Wauw je bent zo knap bij de plus size panterprint-shoot ! Wat leuk dat je moeder zo’n kwaliteitsvolle foto’s kan maken. De fotoshoot die ik me van jou herinner is die met je zonen in de keuken. Dat vond ik erg leuke plaatjes 😀
  Ester onlangs geplaatst…2015 in foto’s. Ons jaar in beeld !

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.