Miss Candyfloss fall/winter 2015

Reacties 4

Ik heb een soft spot voor Miss Candyfloss, hun kleding is zo vrouwelijk en chique. De nieuwe collectie heeft mij echt aan het kwijlen, geel, groen, schotse ruit… Toen zag ik de collectie die ze samen met vintage model en blogger Idda van Munster hebben gemaakt. Adele is een van de twee zussen die Miss Candyfloss hebben gecreĆ«erd. Ik heb moeten lullen als Brugman om haar voor de camera te krijgen maar het is gelukt!


Wil je alle filmpjes van London Edge zien? Abonneer je dan op mijn kanaal!

Bekijk ook de nieuwe collectie van Banned, Collectif en Hell Bunny
Die laatste geruitte jurk met de strik met zakjes… De groen/geel combinatie. Ik ga op mijn handen zitten

Welk item uit de collectie maakt jou hebberig?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.