Mijn vintage hoedjes

Reactie 1

Mijn collectie is niet extreem bijzonder of heel uitgebreid maar ik ben er wel heel trots op. Ik heb nu 7 vintage hoedjes en in deze vlog laat ik ze allemaal zien. Van de jaren 40 tot de jaren 60, met voiles, met bijpassende hoedenspelden. Man wat zijn ze leuk!


Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal

 

Draag jij wel eens een hoed?

1 reactie

  1. Robin

    Super leuke hoedjes Lana! Ze staan je ook leuk!

    Ik zou t zelf ook wel willen maar ik ben me nog aan het afvragen wanneer je hoeden draagt; buiten of ook binnen, speciale gelegenheden of kan ik ze ook op naar mn werk, dat soort dingen.

    En natuurlijk moet ik dan op zoek naar die schattige hoofddeksels 🙂

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.