Mijn mooiste momenten in 2014

Reacties 6

Dit jaar is voorbij gevlogen! Misschien heeft het te maken met het hebben van kleine kinderen, je hebt amper tijd om na te denken, laat staan om te beseffen dat het alweer een maand verder is. Maar als ik er bij stil ga staan was het een mooi jaar! Mijn hoogtepunten op een rij:

Televisie

Ik was het al weer bijna vergeten maar begin dit jaar was ik wekelijks op televisie. De opnames daarvoor begonnen al vijf weken na mijn bevalling, eigenlijk was ik er totaal nog niet aan toe maar het was zo’n gave ervaring. Het team waar ik mee samen mocht werken was fantastisch en ik ben enorm trots op alle items die we hebben gemaakt! Een van mijn favoriete filmpjes van die periode is degene waar ik met avocado op mijn gezicht in een negligé op de nationale tv te zien was:

Trouwdag

Belgische Ardennen

Dit jaar waren meneer LeesVoer en ik vier jaar getrouwd, eigenlijk hadden we tot op dit jaar nog nooit onze trouwdag gevierd. Twee dagen voor mijn eerste trouwdag overleed mijn broer aan lymfeklier kanker, toen we twee jaar getrouwd waren was mijn broer dus precies een jaar dood, niet echt een feeststemming en toen we drie jaar getrouwd waren was het er in geslopen dat we niets deden met de trouwdag. Dit jaar hadden we een heerlijk weekend in de Belgische Ardennen, de peuter logeerde bij oma en de baby zat lekker in de doek terwijl we door grotten en over marktjes wandelden. Echt een fantastische herinnering

Burgerlijkheid

2014 is ook het jaar dat ik voorgoed verloren ben. Na de Honda, de doorzonwoning en de blauwe zandbakschelp schaften wij een familietent aan. Maar omdat we natuurlijk wel LeesVoer blijven pakken we het meteen serieus aan! Mijn favoriete DIY project van dit jaar: De Chuckbox!

De minimannen

LeesVoer minimannen

Natuurlijk zijn de kleintjes mijn grootste hoogtepunt. De peuter is dit jaar zo groot geworden, hij is niet meer die kleine chubby miniman; hij is een tanige vent aan het worden die in volzinnen praat, wereldwijze vragen stelt, zijn kleine broertje verdedigt in de speeltuin en niet kan wachten tot hij naar de grote school mag. Hij zingt liedjes en maakt hele verhalen met zijn treintjes. Ik hou elke dag meer van hem.

De babyman is alweer een dreumes maar hij had überhaupt haast. Hij zette met negen maanden zijn eerste stapjes en is alleen maar doorgerend. Hij eet meer dan zijn grote broer en weet zich met kleine woordjes en een hoop gebaren al behoorlijk duidelijk te maken. Het is een kleine drama lama maar ook een expert in het geven van kusjes en knuffels. Wat een voorrecht om zijn mama te mogen zijn.

Jullie!

Ik blog al een paar jaar een beetje halfslachtig, toen ik in november mijn nieuwe site on-line gooide en dagelijks ging bloggen had ik niet kunnen voorzien wat voor een impact dat zou hebben. Jullie komen massaal lezen, mijn bezoekerscijfers zijn bijna verdubbeld en de reacties die ik krijg geven me elke dag de boost die ik nodig heb om ’s avonds nog achter de laptop te kruipen. Jullie inspireren me, jullie geven me ideeën. Zonder mijn lezers is er geen LeesVoer

Bedankt dat jullie mij de mogelijkheid geven om te doen waar ik gelukkig van word!

 

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.