Vaderdag Special: Meneer LeesVoer vlogt!

Reacties 11

Het was niet makkelijk, hij is niet zo exhibitionistisch, maar ik heb meneer LeesVoer voor de camera gekregen om vragen over het vaderschap te beantwoorden. Ik vond het heel gaaf om hem te horen vertellen hoe het voor hem voelt om vader te zijn. Misschien ook leuk om jouw vader of de vader van je kinderen deze vragen te stellen!

Ik wil er graag even bij zeggen dat deze video vrijdagavond om 23.15 is opgenomen, meneer leesvoer was erg moe en doodzenuwachtig maar ik vind het zo gaaf dat hij het toch wilde doen!

Wat vind je van de antwoorden van meneer LeesVoer?

11 reacties

  1. Irene

    Oh wat ontzettend leuk! Erg ontroerend inderdaad en grappig ook. ‘Een heleboel vrije tijd’, ja dat zou mijn man ook meteen zeggen haha (ik trouwens ook wel). Bedankt meneer Leesvoer maar! En ook een hele lieve leuke foto op het eind 🙂

  2. Thea

    Geweldig! Zo leuk als jullie ook genieten van jullie gezin. Mijn man heeft in de kindertijd 30 uur gewerkt( 5 dagen van 6 uur), daarna vier dagen 9 uur. Nu weer vijf dagen van 8, zeven uur beginnen en dan vier uur /kwart over vier thuis. Hopelijk valt er bij jullie ook wat te regelen zodat hij de kinderen doordeweeks ook meer ziet. Succes!

  3. Pingback: Happy things #2 - LeesVoer

  4. Pingback: Eerlijk bloggen: Meneer Leesvoer op zakenreis - LeesVoer

  5. Pingback: ik heb een geheime identiteit - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.