Me made may: I failed

Reacties 4

Jup, ik heb het niet gehaald. Ik wilde 5 van de 7 dagen per week iets zelfgemaakts dragen en dat is niet gelukt. Toch ben ik superblij dat ik er aan mee heb gedaan en ben ik super gemotiveerd om het volgend jaar zonder moeite te halen! 

waarom lukte het niet?

Mijn zelfgemaakte garderobe is vreselijk eenzijdig. Ik heb tot nu toe vooral dingen gemaakt voor speciale gelegenheden, dingen die niet heel praktisch zijn om dagelijks te dragen, op zich logisch: als je er zoveel moeite in steekt moet het ook wel heel bijzonder zijn. Het probleem is alleen dat je niet gaat kamperen in een witte rok. Je gaat niet 8 uur rijden naar Denemarken in een huisgedraaide strakke kokerrok en met twee tricot shirts kom je de maand niet door.

Ik ben dus heel erg geïnspireerd om meer “dagelijkse” dingen te maken. Ook heeft Me Made May mijn liefde voor het naaien enorm aangewakkerd, ik wil er weer beter in worden, ik wil meer dingen dragen die echt perfect bij me passen en dat kan als ik het zelf maak, ik wil wat goede basispatronen creëren  zodat ik niet bij elk kledingstuk opnieuw het wiel aan het uitvinden ben

Kortom, ik weet nu beter wat ik mis in mijn kledingkast, volgend jaar ben ik er veel beter op voorbereid en middenin mei een week op vakantie gaan helpt niet.

Ik heb dus ook niet heel veel foto’s genomen omdat er heel veel herhaling was van wat ik jullie al heb laten zien in het eerste overzicht. Maar omdat het leuk is toch nog een paar plaatjes 😀

leesvoer collage Me Made May

 

 

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.