Me Made May has arrived!

Reacties 9

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: de eerste dag van Me Made May! Ik had natuurlijk grootse plannen en natuurlijk is het niet allemaal gelukt maar ik ga er voor! dit is mijn pledge:

‘I, Lana of http://www.leesvoer.net, sign up as a participant of Me-Made-May ’15. I endeavour to wear one me made or me refashioned/altered garment or accessory five days a week for the duration of May 2015′

Ik wilde elke dag als pledge opgeven maar op dit moment is dat nog niet echt haalbaar helaas. Mijn huisge- en vermaakte collectie groeit snel maar niet zó snel. Me Made May gaat ook niet om onmogelijke uitdagingen maar om een toffe manier om meer zelfgemaakte dingen te dragen.

Waarom doe ik mee?

naaienHet probleem met mijn naaiwerk is dat ik er eigenlijk een soort van minderwaardigheidscomplex over heb, niet over dingen die ik voor mijn kinderen naai gek genoeg, maar als ik iets aan heb dat huisgefabriceerd is ben ik altijd bang dat mensen het zien en armoedig vinden. Dit zit VOLLEDIG in mijn hoofd en slaat nergens op. Door mezelf te dwingen zoveel mogelijk zelfgemaakte dingen te dragen hoop ik daar overheen te komen.

Ook moet ik meer prioriteit geven aan mijn naaiwerk. Ik word er super zen van en ik maak dingen die passen en ik met heel veel plezier draag. Ik hoef geen dingen te kopen die ongeveer passen, ze zijn gemaakt voor mij! Ook is in fifties stijl blijven makkelijker omdat ik me kan laten inspireren door echte vintage patronen.

Ik wil elke vrijdag een overview maken van wat ik die week gedragen heb in het kader van Me Made May en ook ga ik proberen nog wat nieuwe dingen er bij te maken. Ik heb er helemaal zin in!

Heb jij wel eens iets zelfgemaakts aan?

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.