Me Made May 2015: Half way point

Reacties 6

Ik was niet klaar voor Me Made May, in nummers had ik misschien wel genoeg kledingstukken maar als moeder met twee kleine kinderen is een witte rok niet de beste keuze… Ik ben wel superblij dat ik meedoe omdat ik wel heel duidelijk kan zien waar de gaten in mijn huisgemaakte garderobe zitten. We zijn alweer halverwege dus tijd voor een overzicht van de eerste twee weken.

LeesVoer Me made may 123

Op dag 1 begon ik met een rok die ik tien kilo geleden gekocht had, omdat ik die behoorlijk heb ingenomen valt hij voor mij onder de categorie refashion. Dag twee droeg ik een bloesje dat ik maakte van een vintage jurk op een tricot kokerrok van cora kemperman en op dag drie droeg ik een shirt dat me heel veel hoofdpijn heeft gekost.

LeesVoer Me made may 564 mei droeg ik niets zelfgemaakts, op 5 mei combineerde ik mijn huisgemaakte strepenshirt met wederom een rok van Cora Kemperman. 6 mei banjerde ik rond in mijn nieuwste refashion. Van een oud jurkje maakte ik een rok en haarband.

LeesVoer Me made may 91011

Ja dat klopt, die eerste foto is dubbel, nadat ik 7 en 8 mei over had geslagen droeg ik precies dezelfde outfit als op 1 mei, met één klein verschil: het was een vergelijkbare rok die ik uit de tweedehands heb en heb ingekort en ingenomen, ik nam alleen geen nieuwe foto, vergeten… Op moederdag had ik een vintage look aan voor de tweedride. De groene rok met witte stipjes die ik op 11 mei droeg is rok is een refashion, het was origineel een jurk van lindybop maar de bovenkant zat voor geen meter!

LeesVoer Me made may 1214

12 mei sloeg ik weer over, 13 mei droeg ik weer de refashion rok, ik combineerde hem nu met een truitje van wow to go. Gisteren droeg ik weer mijn gele shirt met een rok van king louis.

Een paar conclusies

Als moeder van twee kleine kinderen heb ik meer zelfgemaakte makkelijke kleding nodig

Mijn standaard pose van één hand op de heup gaat vervelen hahaha

Ik vind het moeilijk om op de foto te gaan voor mijn blog als ik niet volledig ben opgemaakt en mijn pincurls in heb. Dat slaat natuurlijk nergens op, daar ga ik aan werken

We gaan onverwacht op vakantie naar Denemarken, ik weet niet hoe goed ik Me Made May kan volhouden als we gaan kamperen

Vinden jullie meer “spontane” foto’s leuk of zien jullie liever gestylde foto’s?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.