Me Made May, poging twee

Reacties 6

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Mijn eerste poging om mee te doen aan Me Made May is jammelijk mislukt maar gelukkig heb ik het afgelopen jaar heel veel gemaakt. Toch moet er nog vanalles gefabriceerd worden wil het dit jaar wèl lukken.

Me Made May is project waarin je jezelf uitdaagt om in mei zoveel mogelijk zelfgemaakte kleding te dragen, de regels bepaal je zelf dus of je een keer per week een hele handgemaakte outfit draagt of elke dag een handgemaakt item beslis je van tevoren.

Ik ben er nog niet helemaal uit wat mijn pledge gaat worden dit jaar, ik denk dat ik vlak voor mei begint een inventarisatie maak van de garderobe en dan beslis hoe streng ik ga zijn voor mezelf. Over 15 weken is het al mei dus ik moet wel alvast een beetje een planning maken.

Ik heb vooral een tekort aan tops. Ik heb al best wat rokken gemaakt maar shirtjes en vooral bloesjes blijven moeilijk voor me.

Een lijstje van dingen die ik in ieder geval nog wil maken voor Me Made May 2016 begint:

– 2 bloesjes met 3/4 mouwen
– 1 jurk of bloesje met rok van deze prachtige dunne wol voor de frisse meidagenme made may 2016 leesvoer
– Schortjes! Seriously, ik merk dat ik vaak mijn mooie rokken niet wil dragen vanwegen peuterhandjes, het is niet voor niets dat moeders vroeger altijd een kek schort aanhadden
– Een mooie nieuwe kokerrok, ik merk dat ik tegenwoordig bijna altijd naar de swingmodellen grijp. Als ik een nieuwe smalle maak ga ik hem vast vanzelf weer dragen!
– Sokken! Ja gebreide dan, ik ga ze niet naaien. Ik heb vorig jaar mei een paar prachtige mosterdgele sokken opgezet, zou leuk zijn als ik die af maak… Of gewoon genant als ik het niet doe.

Natuurlijk is er veel meer dat ik zou willen maken maar ik ga het dit jaar realistisch bekijken en ik hoop dit jaar op 1 juni te kunnen zeggen: Ja ik heb een succesvolle Me Made May 2016 gehad.

Ga jij meedoen met Me Made May?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.