me made may 2016

Me made may 2016 staat voor de deur

Reacties 7

Jullie hebben misschien wel gemerkt dat ik de laatste week niet heel actief ben op LeesVoer. Dat komt omdat ik heel actief ben met naaien. Mei komt er namelijk aan en ik ben absoluut nog niet klaar voor Me Made May. Wel heb ik mijn pledge gemaakt en het is een hele uitdagende!

Me made may is een evenement georganiseerd door een toffe naaiblogger waarbij mensen zichzelf uitdagen om meer zelfgemaakte kleding te dragen. Je schrijft je eigen belofte die zo makkelijk of moeilijk mag zijn als je wilt. Je kunt niets winnen, er is geen hall of fame maar het gaat om je eigen plezier in je zelfgemaakte mode. Dit is mijn pledge:

I, Lana of www.leesvoer.net and lanaleesvoer (IG), sign up as a participant of Me-Made-May ’16. I endeavour to wear at least 1 me made item and/or refashioned item each day for the duration of May 2016. I will have 5 “oh f*ck it” days where I’ll allow myself to wear whatever. I also pledge to finish that pare of socks I’ve been knitting since May 2015 and will sew two items from my huuuuuuuge to do list.

(Ik Lana van www.leesvoer.net en @lanaleesvoer schrijf me in als deelnemer aan me-made-may ’16. Ik zal proberen om minstens 1 zelfgemaakt en of gerefashioned item per dag te dragen tijdens mei 2016. Ik heb 5 “oh f*ck it” dagen waarop het niet uitmaakt wat ik draag. Ik beloof ook het paar sokken af te maken waar ik al aan bezig ben sinds mei 2015 en zal twee items naaien van mijn mega to do lijst.)

Vorig jaar probeerde ik ook mee te doen aan me made may maar dat is jammelijk mislukt. Gelukkig heb ik het afgelopen jaar enorm veel super draagbare items gemaakt. Ook zit ik op het moment in een enorm goede naaivibe dus ik hoop deze week nog een paar dingen te kunnen creëren .

Ook moet mei wel een mooie maand worden want ik heb vooral zomerse jurkjes en bloesjes genaaid. Ik kan niet elke dag mijn wollen cirkelrok aan natuurlijk! Ik heb enorm veel zin in me made may 2016!
me-made-may 2016

Draag jij wel eens iets zelfgemaakts?

7 reacties

 1. Leuk! Ik heb vorig jaar wel meegedaan, maar de lat iets lager gelegd: 1 zelfgemaakt kledingstuk per week. Vond het toen ook superleuk om anderen te volgen hierbij.
  Dit jaar sla ik even over, heb nu een ander projectje voor mei in de planning staan wat minstens net zo leuk is.

 2. Gezien ik al mijn leggings zelf naai en ik elke dag een legging draag, onder een eventueel zelfgemaakt jurkje, ja, elke dag. 😛

  Succes met je pledge, ik ben benieuwd naar de sokken 🙂

 3. Thérèse Joosen

  dat wordt ieder volgend jaar weer iets gemakkelijker om er aan te voldoen ;D. Veel succes.

 4. Ik draag zeer regelmatig iets zelfgemaakts, vooral sokken 😉 verder rokken, truien, jurk, maar geen broek. Ooit eentje gemaakt die niet mooi zat, niet de moed gehad er nog aan te beginnen. Mijn kinderen hebben vanalles zelfgemaakts aan, maar slechts zelden een hele outfit. Aan ondergoed heb ik me nooit gewaagd.
  Sandra Robben onlangs geplaatst…Smartphonecover in leer

 5. Lobke

  Ik heb voor mezelf alleen nog maar twee shirts gemaakt. Voor mijn dochter al veel meer, dus mijn doel is dat in mei elke dag een zelfgemaakt item gedragen wordt, door mijzelf of door mijn dochter. En die escapedagen ga ik lekker opvangen door het sjaaltje van mijn dochter om te doen, ook zelfgemaakt 🙂

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.