Me made may in Parijs

Reacties 10

Vandaag gaat de laatste Me Made May week in. Man wat een avontuur in mijn eigen kledingkast. Ik ga het zeker halen en ik hoop zelfs nog iets nieuws te maken komende week. Tot die tijd heb ik voor jullie een overzichtje van de afgelopen 7 dagen. Vier daarvan was ik in Parijs en daar probeerde ik natuurlijk mijn mooiste me made looks te dragen.

woensdag 18

IMG_6426-1

Deze rok heb ik zeven jaar geleden gemaakt, twee keer gedragen en toen is hij in de verstelbak gekomen. Twee weken geleden nam ik eindelijk de tijd om de uitloop aan de onderkant die veel te scherp was, aan te passen. Ik combineerde hem met een basic zwart hemdje en een merinowollen vestje van de vintage per kilo. Oh en ik heb na 10 jaar eindelijk nieuwe converse! Geen shapewear dus ja je ziet dat ik een buik heb. Gelukkig maakt me dat niet uit en is dit een prima outfit om de kinderen in weg te brengen.

Donderdag 19

SNIPPERDAG, ff geen zin in mooi aankleden.

vrijdag 20

IMG_6493-1In de trein had ik iets anders aan maar voor onze eerste avond in Parijs trok ik natuurlijk een mooie jurk aan. Mijn vintage vilten hoedje, tweedehands vestje en gloednieuwe glitter keds maken het helemaal af.

zaterdag 21

18-24 mei me made may 2016-1Vandaag was het prachtig weer in Parijs, een ideale dag voor mijn gele fifties set van Afrikaanse stof. Ik vond in een vintage zaakje prachtige groene gehaakte handschoentjes die de look compleet maakten. In dezelfde wijk vond ik deze fifties kamer waar ik me helemaal thuis voelde.

zondag 22

18-24 mei me made may 2016-2Een drijfnatte dag in Parijs, enorm contrast met de 27 graden van de dag ervoor. Mijn wollen rok bleef mooi droog omdat al het water er netjes afrolde. Ik droeg er mijn vespa bloesje bij, een vestje van Hell Bunny en brogues van Clarks. Met dank aan de Notre Dame voor de mooie achtergrond.

maandag 23

18-24 mei me made may 2016-3Mijn haute couture jurk leek me een goede aanvulling op de collectie van het Louvre. Nee zo arrogant ben ik niet hahaha, het is naast een hele mooie jurk ook een van mijn meest comfortabele. Omdat we na het Louvre weer 4 uur in de trein moesten zitten wilde ik wel iets aanhebben dat echt lekker zit.

dinsdag 24

IMG_7006-1Vandaag een variatie op afgelopen woensdag aan met andere schoenen en een ander shirtje.

Welke look vind jij het leukste?

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.