I DID IT! Me made may 2016 is geslaagd

Reactie 1

Me made May 2016 een maand lang elke dag iets zelfgemaakts aan,  vorig jaar faalde ik jammerlijk maar dit jaar is het gelukt. Niet alleen heb ik mijn doel gehaald ook heb ik mooie nieuwe stukken genaaid en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Wat ik maak is niet alleen goed genoeg om mee over straat te gaan, het is mooier dan wat ik zou kunnen kopen en natuurlijk past het beter.

Het mooiste is nog dat het me minder moeite heeft gekost dan ik had verwacht. Ik heb in mei bijna elke dag iets zelfgemaakts gedragen en ik kan alleen maar concluderen dat het naar meer smaakt. Wel moet ik toegeven dat er nog wat gaten in mijn zelfgemaakte garderobe zitten, Ik heb maar 2 tricot shirts en verder is alles heel opvallend en vaak feestelijk. De snipperdagen die ik heb gebruikt, 4 van de mogelijke 5, waren dagen waarop ik iets super comfortabels aan wilde hebben omdat ik aan het naaien was of een enorme hoop tomaten aan het inmaken was. Ik moet wat meer “dagelijkse” dingen naaien.

Tijd voor de laatste me made may looks van 2016

Woensdag 25

Een snipperdagje

Donderdag 26

Vandaag heb ik geen foto gemaakt maar droeg ik ongeveer hetzelfde als op 17 mei.

Me made may wollen rok

Vrijdag 27

Geen make-up en iets heel simpels. Ik droeg een broek van collectif, de helft van mijn zonnebloemen set en een joggingstof jasje van didi.me made may 2016 looks

Zaterdag 28

Vandaag had ik een snipperdag omdat ik kindertjes moest schminken op de feestdag van de basisschool. Ik wilde de kinderen niet traumatiseren met een enorm decollete en ik wilde geen schmink op mijn lichte items krijgen. Ik droeg daarom een goed wasbare collectif jurk.

Zondag 29

Mijn ginger zebra outfit, dit blijft een enorme favoriet.

me made may 2016 looks-3

Maandag 30

Een tweedehands kokerrok met mijn geruiten bloesje.

me made may 2016 looks-2

Dinsdag 31

Mijn bruin witte strepenshirt met een plooirok van Banned

me made may 2016 looks-4

Het was een mooie maand:

All me made may 2016 looks

Kijk alle looks nog even na:
1-3 mei
4-10 mei
11-17 mei
18-24 mei

Wat is jouw favoriete look van deze maand?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.