Leuk idee maar nee

Reacties 3

Niet dat het geen goed idee is hoor, mijn uitvoering liet alleen te wensen over. Vingerverven zonder de zooi. Het idee is dat je een ziplock zak neemt, daar twee kleuren verf in spuit, zoveel mogelijk lucht er uit laat en het geheel met een papier er onder vastplakt op de tafel met schilderstape.

Maar mijn kleine man vond het niet erg boeiend en dat is mijn eigen schuld.

image

image

image

De fout die ik maakte was het gebruik van dikke acrylverf. Op zich geen probleem maar het was veel te dik om makkelijk mee te kunnen verven. Zelfs ik moest stevige druk zetten om het te kunnen bewegen. Zoonmans hield het dus al snel voor gezien.

image

Volgende keer dus eerst wat water door de verf mengen. Het blijft een goed idee. Denk ik.

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.