Legoland! Lana is drijfnat en de mini’s willen vooral in de trein

Reacties 4

Legoland! 24 jaar geleden was ik er voor het laatst dus het was hoog tijd om er weer een kijkje te nemen. Zeker aangezien ik nu twee mini’s heb die verslaafd zijn aan duplo. De hele vakantie was het wat fris en druilerig maar op onze Legoland dag was het stralend weer. Ik ben verbrand en drijfnat geworden! 


lego riddersWe hebben een heerlijke dag gehad en uiteindelijk nog twee lunchdozen in de vorm van een legosteen gekocht en laten graveren met de namen van de mini’s.
Op de terugweg naar Nederland vonden we in een portemonnee opeens een heleboel kronen, we hadden twee opties: omwisselen of naar de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel rijden en een doos lego kopen. In Kolding, wat trouwens een bijzonder leuk stadje is, vond ik een enorme doos ridderlego met 50% korting. Als de kinderen naar bed zijn gaan meneer Leesvoer en ik lekker bouwen!

Ik heb de toegangskaartjes van LegoLand gekregen, we waren uberhaupt van plan om te gaan dus dat was een leuke verrassing. Het heeft zin om online kaartjes te kopen, dat kan schelen en vaak zijn er online aanbiedingen te vinden waarmee kinderen gratis kunnen. Denemarken is een duur land dat zie je ook in toegangsprijzen en versnaperingen, een eigen tas met eten meenemen scheelt een hoop.

Wat is jouw favoriete pretpark?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.