Leesvoers’s babyuitzet: skype

reactie 0

Oh wat is het toch leuk om kinderen te hebben. Nee echt. Het is geen enkel probleem dat je nog geen minuut de tijd krijgt om een volgeplast potje om te spoelen omdat je geen meter bij ze vandaan kan stappen zonder  dramatisch geschreeuw. Hoe durft mama met iets anders bezig te zijn dan met mij? Het maakt niet uit dat eten overgaar is of aanbrandt omdat je de kat moet redden van een overenthausiaste dreumes. Echt niet… dus… Soms is het zo verleidelijk om gewoon de tv aan te zetten en daarmee een momentje voor jezelf te creëren.

We weten allemaal dat je de tv eigenlijk zoveel mogelijk moet vermijden, maar het is zo makkelijk om je murmel in plaats van achter het behang te plakken, voor de tv te zetten. Gelukkig is er nog een prachtige tussenoptie.  In plaats van schreeuwerige kinderseries zet ik mijn terrordreumes nu gewoon voor de skype en bellen we oma.

De afgelopen twee dagen heb ik heerlijk kunnen koken. Zoon zat in zijn kinderstoel terwijl zijn ima, zo noemen we oma, hem vermaakte met gezang, gekke bekken en handkusjes.

Iedereen heeft profijt van dit systeem. Ima kan lekker met haar kleinzoon chatten. Zoon krijgt een welverdiend kinderliedjesconcert en ik kan wokken zonder angst voor miniman’s leven.

Daarom hoort skype vanaf vandaag bij de noodzakelijke babyuitzet van LeesVoer. Installeer een webcam bij je ouders en plant je nageslacht als het nodig is voor het beeldscherm.

Ik ben alleen bang dat hij het straks niet snapt als de tv niet op hem reageert…

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.