Lana, waar ben je?

Reacties 12

Lana, waar ben je? Die vraag krijg ik van alle kanten, mailtjes en berichtjes met de vraag: er is toch niets aan de hand? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: Ik ben aan het werk. Er kwam een ongelooflijke kans voorbij voor me en die heb ik met beide handen aangepakt. Helaas lijdt LeesVoer daar nu onder.

Omdat ik maar beperkte kinderopvang afneem is het helaas het een of het ander. Mijn nieuwe baan is zo gaaf dat ik er het liefste elke vrije minuut aan besteed. LeesVoer zal dus in een andere vorm moeten doorgaan. Ik zal echt nog wel eens wat schrijven, als ik iets moois heb gemaakt, een gave fotoshoot heb gehad of ergens een hele sterke mening over heb. Maar niet meer in het volume dat jullie voorheen van me gewend waren.

“Wat is die fantastische baan dan Lana?” Het zal jullie misschien niets verbazen maar ik werk nu voor een D+ lingeriewinkel. Ik ken de eigenaresse al heel erg lang en zij kwam een half jaar geleden met de vraag of ik haar wilde helpen een lingeriewinkel op te zetten. Ik heb een paar maanden heel hard meegewerkt aan het opzetten van de winkel en op 10 December opende SuperBra aan de Rotterdamse Zwaanshals. Eerst hielp ik alleen als freelancer, dus toen probeerde ik de blog er naast hard draaiende te houden, maar nu ben ik in dienst.


Ik ben operational manager, dat wil zeggen dat ik niet zozeer in de winkel sta maar vooral veel achter de schermen dingen doe. Brafitters trainen, meedenken over nieuwe collecties, de winkelinrichting, de etalage’s de marketing en ga zo maar door. Natuurlijk help ik ook af en toe een klant om goed in de gaten te houden hoe de collectie aansluit bij de wensen.

Het doet zeker wel pijn om het actieve bloggen af te sluiten, daarom heeft het ook zo lang geduurd voor ik dit blogje getypt heb. Dit maakt het echt… Maar het is me nooit gelukt om LeesVoer rendabel te maken op een manier waar ik achter kon staan. Het bleef heel veel werk voor heel weinig retour. Natuurlijk heb ik altijd heel veel gehad aan jullie fijne en mooie reacties, maar daar kan je helaas geen brood van kopen. Het kleinste monster gaat in de herfst ook naar school en ik ben klaar om mijn volgende carrière te starten.

WOEPS

Wat het ook betekent is dat mijn vorige artikel volledig van de baan is. Ik heb het 2 maanden volgehouden, niets kopen. Maar ik had domweg geen tijd om dingen te naaien… Dus niets kopen gaat hem niet worden dit jaar. Ik heb daarin gefaald, maar wel met een goede reden.

Niet getreurd, LeesVoer gaat niet offline, ik zal af en toe blijven schrijven en de LeesVoer Facebook draait natuurlijk ook gezellig door.

Tot snel lieve lezers!

 

 

12 reacties

 1. Ik zal het niet zien als falen, meer dat je iets hebt geleerd. En het is toch geweldig dat je zo een fijne baan hebt? Ik denk dat veel andere mensen graag in jouw schoenen willen staan. Een baan waar je dol op bent, dat wil iedereen uiteindelijk. Heel veel plezier!

 2. Marietje

  Heel veel succes in je nieuwe baan; op het lijf geschreven!
  Als er iets moois op je pad komt zou je gek zijn daar niet in te stappen toch?!
  Ik blijf je volgen, ook al komt er af en toe eens wat voorbij, je schrijft geweldig

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Het klinkt super tof en volgens mij past het helemaal bij je! De afgelopen paar weken heb ik vaak gekeken of er nog iets nieuws was gepost op Leesvoer, maar een gezin, nieuwe baan, sociaal leven én blog is ook wel erg veel. Hoop dat we af en toe nog wat van je kunnen lezen en ik blijf je gewoon volgen op Facebook en Instagram.
  Anouk onlangs geplaatst…Verschillen in het brein van man en vrouw

 4. Kim

  Wat een gave baan heb je gevonden zeg! Het lijkt je ook echt op het lijf geschreven. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om je ‘kindje ‘ wat minder aandacht te geven. Herken mij heel erg in dat dilemma maar uiteindelijk moet er ook geld in de knip komen.
  Kim onlangs geplaatst…Minimalism update | How to start yourself?

 5. Heidi

  Wauw, maar dit is een heel goed én fijne reden om minder online te zijn! Wát een fantastische baan voor jou, gefeliciteerd. Heel veel plezier in je werk!

 6. Renata

  Heel fijn dat er zo’n leuke reden is dat ik bijna niets meer van je zag. Heel veel succes, en ik blijf je volgen!

 7. Wat tof dat je een baan hebt die zo goed bij je past! Ja, wel een beetje jammer voor ons 😉 maar ik zou ook die keuze gemaakt hebben. En ik woon blakbij Rotterdam, ga dan toch eens een keer daar kijken.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Nieuwe criteria EDS: wat verandert er?

 8. joline

  Wat een leuke baan! En inderdaad, die kans kon je nu niet laten liggen. Je bent aan een nieuwe stap begonnen waar je gewoon aan toe bent. Ik zal je blijven volgen want je posts mis ik wel hoor! Succes.

 9. Kees

  Gefeliciteerd met nieuwe baan,
  Let wel op dat je in de communicatie naar buiten aangeeft dat jullie gevestigd zijn aan HET Rotterdams Zwaanshals.
  De Zwaanshals kenne we nie in Rotterdam.
  Verder veel geluk en plezier toegewenst!

 10. Hé Jaii-Lana, wat leuk voor je deze kans. Lijkt me op je lijf geschreven! Gefeliciteerd! Groetjes van ons.

 11. Wat ontzettend leuk dat je een nieuwe baan hebt! Proficiat!! Klinkt echt op je lijf geschreven! Wel jammer voor deze geweldige blog, maar hoop dat je af en toe nog een gaatje hebt om er iets te schrijven.
  Ik heb sinds kort ook een nieuw bedrijf: een maatschap met een andere acupuncturist. Ik merk dat ik samenwerken ook ontzettend leuk vind. Wens jou ook een vruchtbare samenwerking toe!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.