Lana, waar ben je?

Reacties 12

Lana, waar ben je? Die vraag krijg ik van alle kanten, mailtjes en berichtjes met de vraag: er is toch niets aan de hand? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: Ik ben aan het werk. Er kwam een ongelooflijke kans voorbij voor me en die heb ik met beide handen aangepakt. Helaas lijdt LeesVoer daar nu onder.

Omdat ik maar beperkte kinderopvang afneem is het helaas het een of het ander. Mijn nieuwe baan is zo gaaf dat ik er het liefste elke vrije minuut aan besteed. LeesVoer zal dus in een andere vorm moeten doorgaan. Ik zal echt nog wel eens wat schrijven, als ik iets moois heb gemaakt, een gave fotoshoot heb gehad of ergens een hele sterke mening over heb. Maar niet meer in het volume dat jullie voorheen van me gewend waren.

“Wat is die fantastische baan dan Lana?” Het zal jullie misschien niets verbazen maar ik werk nu voor een D+ lingeriewinkel. Ik ken de eigenaresse al heel erg lang en zij kwam een half jaar geleden met de vraag of ik haar wilde helpen een lingeriewinkel op te zetten. Ik heb een paar maanden heel hard meegewerkt aan het opzetten van de winkel en op 10 December opende SuperBra aan de Rotterdamse Zwaanshals. Eerst hielp ik alleen als freelancer, dus toen probeerde ik de blog er naast hard draaiende te houden, maar nu ben ik in dienst.


Ik ben operational manager, dat wil zeggen dat ik niet zozeer in de winkel sta maar vooral veel achter de schermen dingen doe. Brafitters trainen, meedenken over nieuwe collecties, de winkelinrichting, de etalage’s de marketing en ga zo maar door. Natuurlijk help ik ook af en toe een klant om goed in de gaten te houden hoe de collectie aansluit bij de wensen.

Het doet zeker wel pijn om het actieve bloggen af te sluiten, daarom heeft het ook zo lang geduurd voor ik dit blogje getypt heb. Dit maakt het echt… Maar het is me nooit gelukt om LeesVoer rendabel te maken op een manier waar ik achter kon staan. Het bleef heel veel werk voor heel weinig retour. Natuurlijk heb ik altijd heel veel gehad aan jullie fijne en mooie reacties, maar daar kan je helaas geen brood van kopen. Het kleinste monster gaat in de herfst ook naar school en ik ben klaar om mijn volgende carrière te starten.

WOEPS

Wat het ook betekent is dat mijn vorige artikel volledig van de baan is. Ik heb het 2 maanden volgehouden, niets kopen. Maar ik had domweg geen tijd om dingen te naaien… Dus niets kopen gaat hem niet worden dit jaar. Ik heb daarin gefaald, maar wel met een goede reden.

Niet getreurd, LeesVoer gaat niet offline, ik zal af en toe blijven schrijven en de LeesVoer Facebook draait natuurlijk ook gezellig door.

Tot snel lieve lezers!

 

 

12 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.