Kleuterplog #6 Een look in het spoorwegmuseum

Reacties 3

Tijdens een tripje naar het spoorwegmuseum besloten mijn kleuter en ik een heuse outfit shoot te doen. Ik heb in de uitverkoop een gave look gevonden bij Collectif en met de oude treinen op de achtergrond kreeg mijn kleine fotograaf opeens inspiratie. Helaas had ik me er niet op voorbereid qua hair and make-up maar hee. Als hij mij mooi genoeg vind dan ben ik dat.

LeesVoer kleuterplog collectif-(12 of 30)

LeesVoer kleuterplog collectif-(24 of 30)Al sinds ik deze print zag in een preview was ik verliefd maar omdat het geld me niet op de rug groeit en ik het niet “nodig” heb hield ik me meer dan een jaar in. Tot Collectif een paar weken geleden opeens een megasale had.

Helaas was de jurk die ik wilde in mijn maat uitverkocht maar niet getreurd. De rok was er nog wel en de pencildress ook. Die jurk is naar mijn smaak veel te kort maar hij was zoveel afgeprijsd dat ik hem zonder schuldgevoel in heb gekort tot een mooi topje. Ik kocht ze beiden in maat 20. Het vestje kocht ik een paar maanden geleden bij Notorious in Utrecht en is van Banned. Ik draag hem in xl. Mijn Salt water Sandals pasten er perfect bij qua kleur!

LeesVoer kleuterplog collectif-(15 of 30)

Mijn peuter werd al snel jaloers en liet duidelijk merken dat ook hij wat plaatjes wilde schieten. Dat resulteerde in ietwat artistieke beelden.

LeesVoer kleuterplog collectif-(17 of 30) LeesVoer kleuterplog collectif-(16 of 30)

Mijn kleuter had ook duidelijke meningen over het poseren zelf. Ik moest vooral mijn rok vasthouden en “groot maken mama”.

LeesVoer kleuterplog collectif-(23 of 30)

LeesVoer kleuterplog collectif-(19 of 30)

“En nu alsof de trein weggaat mama”

LeesVoer kleuterplog collectif-(21 of 30)

Toen hij een oude wagon vond waar we in mochten heeft hij wel tien foto’s gemaakt van mama op het bankje. Helaas allemaal bewogen maar het was zo leuk om hem zo geconcentreerd bezig te zien!

LeesVoer kleuterplog collectif-(28 of 30) LeesVoer kleuterplog collectif-(29 of 30)

Elke keer dat hij die camera vast heeft geniet hij echt, en ik met hem mee. Scherp zijn zijn foto’s nog niet, wel prachtig! EN mijn jongste? Die poseert gezellig mee met mama.

LeesVoer kleuterplog collectif-(22 of 30)

Natuurlijk hebben ze ook gewoon genoten van het spoorwegmuseum zelf

2016-08-10 13.47.48

Wat vind jij van mijn look, en fotograaf?

 

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.