Kleuter met een camera #4 naar de supermarkt

Reacties 3

Een kleuterplog in thema deze keer. Mijn logistieke kunsten lieten mij in de steek waardoor ik opeens met 3 kinderen naar de supermarkt moest. Een buurmeisje/klasgenootje zou de middag bij ons doorbrengen maar ik moest ook grote boodschappen doen. Ze hebben met zijn drieën de supermarkt onveilig gemaakt en de kleuter heeft daar ook een mooie reportage geschoten.

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-7Dit is zijn goede vriendin, in de bakfiets had hij een perfecte positie om haar vast te leggen.

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-8

Op de geheugenkaart vond ik ook een prachtige collectie foto’s van de straat. Hier zie ik weer terug dat hij echt een mooi oog voor foto’s heeft.

Kleuterplog straatLeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-21Bij de karretjes schoot hij dit prachtige portret van zijn broertje. Daarna wist hij mij nog te schieten terwijl ik zijn vriendinnetje help met haar fiets.

Daarna was ik de twee grote kindertjes even kwijt. De sneaky kleuters waren achter de stellage’s in de vensterbank gekropen. In een vreselijk onflatteuze foto van mij kan je zien dat de peuter het wel al door had…

Direct daarna wilde de peuter natuurlijk ook rondrennen

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-24

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-26 LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-27Had ik al eens gezegd dat ik alleen fotogeniek ben als ik poseer… Hierboven het bewijs.

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-29

Je broertje is natuurlijk ideaal fotografeer materiaal.  Helaas was het hierna een en al rondrennen dus helaas is de rest niet heel scherp maar wel heel erg leuk om vanuit zijn oogpunt te kijken.

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-32 LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-33“Daaaaaah!”

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-34

LeesVoer kleuter met een camera kleuterplog plog supermarkt-35

Maar op een gegeven moment zijn broertjes het ook zat om de hele tijd voor de camera te moeten staan.

Ik merk dat de kleuter enorm veel plezier heeft in het maken van zijn foto’s. Hem een camera geven was echt een hele goede beslissing. Heb jij nou ook een kleuter rondlopen en ergens nog een digitale camera hebben slingeren? Doe jezelf een lol en maak van je mini een fotograaf. Laat ze lekker los en kijk 1 keer per maand wat voor een foto’s er op staan. Gegarandeerd een goudmijn!

 Wat vind jij de leukste foto?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.