Kleuter met een camera #3

Reacties 5

Een kleuter een camera geven en maar een keer per maand naar het resultaat kijken is enorm gaaf. Zo ben ik er achter gekomen dat hij deze maand bezig geweest is met close-ups. Zijn voeten, zijn speelgoed en half opgegeten broodjes. Hij heeft ook nog een portret van mij weten te schieten. Met gepaste trots presenteer ik het derde plog van mijn fotograferende kleuter.

Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 4Allereerst vond ik op zijn geheugenkaartje deze close-ups van onze brandweerlego. Omdat er ook een tweejarige in het huis woont zijn de bouwwerken nooit echt lang in hun complete staat te bewonderen dus ik begrijp dat hij ze heeft vastgelegd. De foto’s zijn nog steeds niet 100% scherp maar de compositie is indrukwekkend.
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 3

Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 16Geen enkel plog is natuurlijk compleet zonder een paar selfies. Of dat nou van je gezicht is of van je vieze sok.
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 17 plogNiet heel erg flatteus maar zo zit ik er inderdaad regelmatig bij. Dit is mijn hoekje van de tafel. Hier werk ik, hier oefen ik met de ukelele en hier zit ik als ik de kleuter met loco help. Hier was ik net de akkoorden voor “visje visje in het water” aan het opzoeken. Het is het favoriete liedje van de peuter
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 12

Loco of zoals de fotograaf het noemt: “mijn oudste kleuterwerk” is een beeld dat ik veel tegenkwam op de kaart. Niet zo gek aangezien hij bijna niets liever doet.
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 9 Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 8

Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 10Aan tafel worden de meeste foto’s gemaakt. Niet in de minste plaats van het ontbijt. Het positioneren van deze beker heeft 20 minuten gekost en ik vond foto’s uit alle hoeken op de geheugenkaart. Hier wilde de fotograaf echt iets overbrengen. Wellicht iets over de afhankelijkheid van cafeïne?

Resten ontbijt geven ook prachtig het existentialisme van het bestaan weer.

Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 14 Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 11
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 15Ik heb de kleine fotograaf uitgelegd wat de macro stand is omdat hij heel graag zijn klappertandjes wilde fotograferen.

Ik kan niet wachten op volgende maand. Ik had niet verwacht dat hij er nog steeds zoveel plezier in zou hebben na 4 maanden maar hij klikt vrolijk door.
Kleuter met een camera kleuterplog leesvoer 13

Wat is jouw favoriete foto?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.