Pretty, Ugly Christmas Jumper

Reacties 12

Stiekem wil ik al jaren zo’n hilarisch lelijke kersttrui. Maar omdat ik veel te ijdel ben en die dingen echt spuuglelijk zijn was het er nog niet van gekomen. Maar toen kreeg ik van Collectif de perfecte compromis: een kersttrui die je echt alleen in het najaar kunt dragen maar die niet spuuglelijk is, stiekem heel erg mooi. Ik ben zo blij met mijn pretty, ugly Christmas jumper!

kersttrui 4

kersttrui bij boomDe trui heeft mouwen tot aan de elleboog en voor mij is dat echt ideaal. Ik krijg het snel te warm in truien en ik vind het me, met mijn riante boezem, wat lomp maken. De kortere mouwtjes staan heel charmant. Ik draag hem in een 20/3XL, mijn huidige maten zijn: borst: 120 taille: 96

Bij Collectif heb ik redelijk consequent een maat 20. Die zit dan meestal wat strak om de boezem en wat wijd in de taille en ook hier is dat het geval. Bij wijde rokken neem ik bijvoorbeeld eerder een 18.

Ik draag de jumper ook graag met mijn huisgefabriceerde schotse rok maar die hebben jullie al heel vaak gezien, tijd voor iets anders. De broek is van Vivien of Holloway en die kocht ik toen ik in Londen was. De schoenen zijn al heel oud en ik geloof van Cinderella.kersttrui groot

Ik moet meneer LeesVoer bedanken voor zijn geduld bij het maken van al deze foto’s. Hij is geen fotograaf en ik heb geen fantastische camera en toch weet hij deze mooie plaatjes te fabriceren.

De jumper is er ook in het lichtblauw en is 100% katoen. Heel erg fijn want dit soort truien zijn meestal acryl en daar stik ik echt in.

Gister liet ik een ander item uit deze collectie zien. De Caterina Sherwood swing dress
kersttrui
Dit artikel bevat items die ik van een merk heb gekregen, lees voor meer informatie mijn disclaimer

Heb jij een lelijke kersttrui?

12 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.