Ja maar een jumpsuit kan niet als je plus size bent

Reacties 21

Er zijn van die dingen die je niet hoort te dragen als je dik(ker) bent: horizontale strepenstrakke bodycon jurkjes, crop tops en natuurlijk jumpsuits. Dat kleed namelijk niet af dus dat mag niet. Ik word altijd erg recalcitrant van dit soort regels maar een jumpsuit durfde ik heel lang niet aan. Vooral omdat ik een relatief lang bovenlijf heb en ik misschien schijt heb aan het feit dat je kan zien dat ik *gasp* dik ben, maar ik trek een grens bij cameltoe. Toch kon ik het in de sale van Collectif niet laten om een jumpsuit te kopen.

Leesvoer plus size jumpsuit collectif 4Natuurlijk hielp het dat hij was afgeprijsd van bijna 100 naar 20 euro maar ook probeer ik iets meer uit mijn comfort zone te komen qua kleding. Ik heb bijvoorbeeld al twee hele broeken in mijn kast. Toen hij binnen kwam was er helaas een probleem. Hij paste overal perfect, behalve dat er te weinig lengte aan de voorkant van het lijfje was en, inderdaad. Cameltoe. Omdat ik het altijd fijn vind om te weten welke maat bloggers dragen zodat ik weet wat ik moet bestellen, dit is een maat 20.

Gelukkig ben een zeer ervaren refashion expert. Ik heb de riem open getornd en twee driehoekige stukken aan de voorkant in de taille gezet. Een extra knoop en knoopsgat gemaakt en de restjes weer verwerkt tot een riempje. verder heb ik bij de boezem de naden iets meer open gemaakt zodat de dames wat extra ruimte hebben. plus size jumpsuit collectif collage

Hoppa, probleem opgelost. Ik voel me net Rosie the Riveter of een van de Bomb Girls! Naar het toilet gaan is ietwat uitdagend maar ja dat is het ook met een volle petticoat. Leesvoer plus size jumpsuit collectif 2Ik had een lunchdate met vriendinnen en ja mensen kijken naar je als je er uit ziet als een glamorous versie van een jaren 40 fabrieksarbeider, maar hee, ik kan het hebben!plus size jumpsuit collectif collage 2

Stiekem wil ik nu meer jumpsuits maar ik ben bang dat ik tegen het lange bovenlijf probleem aan blijf lopen. Een ding is zeker: ook plus size ladies kunnen er fantastisch uitzien in een jumpsuit!

Heb jij een jumpsuit?

21 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.