Ik smeer hem

Reacties 28

Je wil toch het beste voor je kindje?” De meest manipulatieve klotezin die er bestaat. Je wordt er als (aanstaande) ouder mee doodgegooid, dat hebben de reclamemakers goed bedacht. Dus ga je in de winkels op zoek naar veilige, goede verzorgingsproducten die het beste zijn. Maar wat is nu het beste?

Die gele tube waar we allemaal zo bekend mee zijn? Die waar zelfs parfum van bestaat, seriously? Nou, als je een keer naar de ingrediënten kijkt denk ik niet dat dat direct iets is om op je kind te smeren. Maar wat dan wel?

Wij smeren hier in huize leesvoer al een paar maanden exclusief met producten van De Groene Vrouw. Zij maakt het beste kiezen makkelijk want de producten zijn handgemaakt en op basis van lanoline, bijenwas, kruiden en ander moois.

Ik ben zelf onder andere verslaafd aan ‘Droom!’ een zachte balsem met een geur speciaal ontwikkeld om overprikkelde kindertjes te helpen ontspannen. Of voor mama’s die door overprikkelde kindertjes overprikkeld zijn natuurlijk.

Voor het komende seizoen is ‘Bescherm!’ ook heel fijn. Voor het voorkomen en of behandelen van schrale windwangen.Zo zijn er nog veel meer fijne producten.

Er is alleen één groot probleem: ze is haar site aan het verbouwen dus al die heerlijke smeersels zijn niet te krijgen nu.

Winnen

Leesvoer heeft de hand weten te leggen op twee noodpakketjes om de tijd tot de nieuwe site te overbruggen. Ik mag ze weggeven.

In de pakketjes ter waarde van €16,- zit:

– Zzzzoem! Na de beet lotion
– Droom! Ontspannende balsem in een handige reisstick
– Hatsjoe! Borst en rugbalsem voor snotkleuters en grieperige mannen

Vertel in de comments waarom jij een noodpakket van De Groene Vrouw moet winnen!

 

And the winner is….

28 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.