Ik ben vreemdgegaan

Reacties 5

Ik weet dat ik het niet had moeten doen, ik had ook meteen spijt, terwijl we bezig waren. Het is niet dat hij het niet goed deed maar nu achteraf heb ik zo’n spijt. Ik kan bijna niet in de spiegel kijken…

Mijn haar is te kort omdat ik het heb laten knippen door een andere kapper….

Ik kwam woensdagmorgen op mijn afspraak en toen bleek mijn vaste kapper ziek te zijn. De man die mij van mijn kapperstrauma heeft afgeholpen. Die al 5 jaar mijn haar knipt en waar ik altijd blij mee ben.

Maar ja, nu heb ik een baby, weinig vrije tijd, altijd een baby om me heen. Hij gaat een dag per week naar de opvang en dat is meestal op maandag en dan is de kapper natuurlijk niet open. Deze week was de baby op woensdag naar de opvang dus ik dacht: “Ach moet kunnen, ik laat iemand anders het wel knippen.”

Het is goed geknipt, mooi geknipt, maar te kort. Nu heb ik een vlot en sportief kapsel. Ik ben niet vlot en sportief.

Ik was er ook al voor gewaarschuwd in de vraagbaak voor de vrouw:

“Een goede kapper. Dit vereist speciale aandacht. U moet niet te gemakkelijk van kapper veranderen, want hoe vaker u verandert, des te groter wordt ook de kans op mislukkingen.”

Over twee maanden is het vast weer ok….

Wanner ben jij voor het laatst verknipt?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.