Ik ben verliefd

Reacties 5

Een paar dagen geleden zag ik hem en het sloeg als bliksem bij me in, ik ben verliefd, heel erg verliefd. Ik heb geen eetlust, er fladderen vlinders door mijn buik en als ik hem zie slaat mijn hart een sprongetje over. Ik ben smoorverliefd op de man met wie ik al 12 jaar samen ben.

12 jaar, als ik dat zo zwart op wit zie vind ik het echt ongelooflijk. Het grappige is dat verliefdheid
weinig te maken heeft met onze relatie,we kenden elkaar al jaren en mochten elkaar niet eens. We begonnen heel casual, en op een gegeven moment blijkt dat je stiekem al maanden samen bent. De eerste keer dat ik echt verliefde gevoelens had, met van die vlinders en zo was pas na een half jaar. Niet dat ik daarvoor niet al dol op hem was hoor, het is bij mij gewoon niet zo direct gekoppeld. Ik wordt niet snel verliefd, ik vind dat ook niet echt nodig, het zorgt meestal niet voor de beste beslissingen in het leven.

Verliefdheid gaat altijd over, altijd. Soms betekent dat het einde van een relatie: opeens besef je dat zonder die roze bril het eigenlijk best wel een eikel is of dat al die kleine schattige eigenaardigheden gewoon vreselijk irritant zijn. Verliefd zijn kan je het idee geven dat er meer is dan er is en als dat overweldigende gevoel wegebt zit je met de gebakken peren. Natuurlijk kan het ook plaats maken voor langdurige liefde, dan zit je goed.

meneer leesvoer verliefdIk word al onze hele relatie eens in de zoveel jaar vreselijk verliefd op mijn eigen man. Opeens krijg ik alle symptomen, verliefd staren, minder eetlust, vlinders en de lol is dat ik al met hem getrouwd ben! Het was alweer jaren geleden en dat wijd ik eigenlijk aan de zwangerschappen. Verliefdheid wordt gestuurd door hormonen en die hadden het ergens anders druk mee.

Opnieuw verliefd worden op je beste vriend, je levenspartner en dat terwijl je al weet dat hij ook van jou houdt. I’m so fucking lucky!

 

Ben jij snel verliefd?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.