Hotspot: Vis en Meer, Utrecht

Reacties 3

Er zijn van die vrienden die je zelden ziet, als je dan eindelijk samenkomt is het zo gemakkelijk en gezellig dat je niet snapt waarom je er steeds zo lang tussen laat zitten. Toen ik zaterdag een enorm plateau fruit de mer aan het verorberen was met mijn vriendin Judith besefte ik weer hoe zeldzaam dat soort vriendschappen zijn. Naast het fantastische gezelschap was ik ook blij verrast door onze lunch. Vis en Meer in Utrecht is echt een aanrader.

vis en meer Utrecht

Toen we binnenkwamen begonnen we te twijfelen of ze wel open waren omdat het zo leeg was. Het bleek dat ze ’s avonds overvol zitten maar voor de lunch nog niet goed gevonden worden. Doodzonde, buiten de deur lunchen is vaak goedkoper, makkelijker te regelen qua oppas en ook gewoon supergezellig.

Fruit de mer voor lunch

Daar komt nog eens bij dat een fruit de mer plateau voor de lunch maar 18,50 pp kost. Ik was bang dat we daar niet veel voor zouden krijgen… Uhuh, we hebben er 2,5 uur over gedaan en toen was het nog niet op. Ik was niet van plan er over te bloggen maar ik vind dat meer mensen er van moeten weten. Ik had dus wel, blogfout nummer 1, mijn goede camera thuisgelaten. excuses voor de crappy phonepics.

plateau fruit de mer vis en meer utrecht

We kregen oesters, garnalenkroketjes, hollandse garnalen, grote garnalen, krabbenpoten, ansjovisjes, makreelsalade, huisgerookte zalm, een pannetje met schelpdieren en ik vergeet vast nog iets.

Vis en meer garnaal

Wijn en bubbels

Daar dronken we prosecco bij gevolgd door een fles veel te lekkere witte wijn. Daar zijn ze bij vis en meer ook goed in, naast visrestaurant is het namelijk ook een wijnbar.

vis en meer utrecht wijnmuur

Open keuken

vis en meer interieur

Ik ben echt een miep als het gaat om buiten de deur eten, ik kan het zelf namelijk vaak beter. Vis vind ik helemaal moeilijk want ik vertrouw restaurants gewoon vaak niet. Vis en Meer heeft, heel slim, een open keuken. Dat geeft mij altijd een fris gevoel, ze kunnen geen rare dingen doen met je eten.

Meer fruit de mer

Ik heb er zaterdag geluncht en zondag stond ik op een nieuwjaarsborrel alweer een gelegenheid te bedenken om nog een keer te gaan. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Wil je er ’s avonds eten, dan moet je echt reserveren. Wil je na het shoppen iets speciaals doen, dan kan je drie oesters met een glas cava krijgen voor 10,-

Vis en Meer, ik wil zeker meer!

VIS&MEER
Drieharingstraat 4
030 2000 188
www.visenmeer.nl

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.