Hoe hou je die gave vintage hoed op je hoofd?!

Reacties 4

Wat hou ik toch van hoeden, ik zou het zo gaaf vinden als weer meer mensen stijvolle hoofdeksels zouden dragen. Maar ja, probeer maar eens een mooie vintage hoed op je hoofd te houden op de fiets… Gelukkig heb ik daar de perfecte oplossing voor!

(Dit artikel is geschreven in samenwerking met de verzamelaarsjaarbeurs)
Ik liet jullie al eerder in een video zien welke vintage hoedjes ik allemaal heb… (had, ik heb er nu meer) In deze video laat ik zien hoe je een hoed op je hoofd houdt met een elastiek, met hoedenspelden, en mijn eigen manier waarna je nooit meer iets anders wilt omdat je kunt trampoline springen zonder dat je hoedje los komt.

Mensen willen vaak weten waar ik mijn hoedjes vandaan heb, ik hou altijd mijn ogen open voor hoedjes in de stijl die ik mooi vind. Ze komen echt overal vandaan, tweedehands winkeltjes, koningsdag, de zolder van de oma van de tante van een kennis, en ga zo maar door. Maar mijn favoriete hoedjes komen van de verzamelaars jaarbeurs. Zoals de goudkleurige die ik bij mijn groene pakje droeg en de bruine die ik in Parijs droeg.

Elke editie vind ik wel weer een of meer mooie items en ik mag van meneer LeesVoer dus ook niet teveel cash meenemen als ik er weer heen ga. De volgende editie is 14&15 april, ik ben er zeker om een nieuw hoedje te scoren! Of een vintage vulpen, wellicht een aanvulling op een van mijn vintage serviezen, of misschien ga ik toch even naar de hal met geeky dingen want misschien hebben ze… Even met meneer LeesVoer over het budget praten.

Draag jij graag hoedjes?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.