Hell Bunny spring/summer 2015: libelles en blije skeletten

Reacties 4

De dames van Hell Bunny zijn enorm leuk, niet alleen maken ze mooie kleding, ook namen ze mij onder hun hoede op de afterparty!

Hell bunny at the afterparty

Eerder op de dag gaven ontwerpers Stephanie en Laura een rondleiding door hun nieuwe collectie:

Hell Bunny Spring/summer 2015

Ik ben helemaal weg van de jurk met libelles, ook vind ik van alle Hawaï prints die ik op de beurs zag die van Hell Bunny het meest chique.

Kijk ook naar de video over Daisy Dapper en de video over Banned

Deze kleding komt de komende maanden in de verschillende vintage winkels. Elke webshop of winkel bepaalt zelf wat ze verkopen dus ik weet niet wat je waar kunt krijgen straks.

Wat is jouw favoriet?

4 reacties

  1. Kim

    Superleuk dat ze ook swimwear zijn gaan doen! Ben benieuwd of die hier ergens op de markt komen.. Verder vind ik dit een wat mindere collectie van Hell Bunny in vergelijking met voorgaande jaren, de prints die ze lieten zien zijn niet zo mijn ding (maar smaken verschillen gelukkig;)) Al vind ik de zeepaardjes erg schattig, die zou ik zeker kopen! Leuke filmpjes heb je gemaakt Lana, heel leuk dat alle designers even de tijd nemen om de collectie met je door te nemen en wij zo de kans krijgen om een beetje London Edge te ervaren.

  2. madelief

    Het voelt heel luxe dat ik vanuit mijn stoel mee mag en dat er van alles moois aan mij getoond wordt!dank daar voor.

  3. Yvette

    Bedankt voor deze filmpjes! Echt geweldig dat we zo mee kunnen kijken. Ik vind het sailor bloesje het mooiste. En de rok met de hondjes.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.