Hekwerk

Reacties 13

Het is Lente! Als je nog niet buiten bent geweest stop dan NU met lezen en ga een rondje lopen. Ah je bent er nog, gelukkig. Lente, tijd voor mij om aandacht te besteden aan mijn officieel gepachte boomspiegel. Ik heb een perfecte oplossing gevonden voor het hondenprobleem.

Mijn minimoestuin op gemeentegrond is nu de gelukkige eigenaar van een wit hekje. Mijn dappere doperwten die de boom begroeien zijn nu beschermd tegen gravende hondenpootjes en stinkende hondenpoep.

Het hekje heb ik gemaakt van luxaflex. Ik weet dat het een merknaam is maar hoe noem je dat anders? Lamellen zijn toch vertikaal? Anyhoe omdat ik nog iets nodig had om mijn Square foot garden een raster te geven was ik blij verrast toen mijn nieuwe buren bij de verhuis hun luxaflex wegdeden.

Luxaflex is ideaal materiaal om dingen mee te knutselen voor buiten. Je kunt het knippen met een schaar, het is stralend wit en het roest of vergaat niet. Dus een uurtje knippen en plakken met behulp van een restje wit duckttape van mijn huwelijk, wat deden we voor duckttape? resulteerde in dit pittoreske hekje.
image

Ik heb hem goed diep ingegraven dus een kwaadwillende schop haalt niet veel uit. Viooltjes zijn gezaaid en naar buiten kijken is alweer een stukje leuker geworden.
image

 

13 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.