Happy Things #9

Reacties 2

Het is weekend, tijd voor een blogpost vol dingen die me blij maken!

Ik begin mijn weekend met een kopje Engelse thee en mijn stapel Engelse damesbladen uit begin jaren 50. Ze zijn zo gaaf! Binnenkort zal ik er een blogje over schrijven 😀

90’s heroes feestje

Vanavond heb ik een verkleedfeestje met als thema 90’s heroes. Meneer LeesVoer en ik gaan verkleed als Dharma and Greg! Ik heb een hilarische blonde pruik en meneer leesvoer hoeft alleen een pak aan te trekken. Ik heb altijd een verbintenis gevoeld met deze serie, ze lijken wel een beetje op ons.

Herfst

Ja ja ik weet dat het officieel nog zomer is maar het ruikt naar herfst, ik heb al paddestoelen gezien en ’s avonds is het al heerlijk fris. Ik kan niet wachten, natuurlijk weet ik dat als het straks 3 weken non stop regent ik er anders over denk maar ik hou zo ongelooflijk van de herfst. En dat mijn garderobe straks perfect bij de natuur past vind ik ook niet erg.

Kleine jongens worden groot

happy things 9

Mijn oudste zoon kreeg gisteren post, het was een kaart van zijn nieuwe juf! Hij mag binnenkort beginnen op school. Het is heel dubbel, superleuk natuurlijk maar damn, is hij echt al bijna 4?!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Mijn ervaringen in het uitgaansleven van Londen

Doe je al mee met mijn giveaway? Ik geef 100 euro shoptegoed weg voor Didi en laat zien wat ik heb uitgezocht.

De rest van de London Edge filmpjes komen er aan maar Banned laat alvast zien wat zij dit seizoen in de spotlights zetten

Waar word jij vandaag vrolijk van?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.