Happy Things #8

Reacties 3

Als je dit leest ben ik in Londen. Heerlijk even 4 dagen helemaal er uit. Al ben ik zondag hopelijk een heleboel video’s voor jullie aan het opnemen over de nieuwe collecties van de grote retro merken. Maar ik laat jullie natuurlijk niet zitten zonder een post vol met dingen die mij blij maken!

18de eeuws damesblad ontdekt

In de archieven van de Universiteit Utrecht is een van de allereerste damesbladen ontdekt.  Het “Tijdschrift voor de bevallige sexe” is in zijn geheel online te bekijken. Zo leuk!

Serie: Sense8

sense8

Wat een gave serie! Naast het gave en bizarre verhaal over een groep van 8 mensen die opeens hun bewustzijn delen is het ook een van de weinige series met een groot aandeel LGBT karakters. Het is heel zeldzaam om dat te zien en zeker als het gewoon verweven is in het verhaal. Ook is de serie superspannend. Ik kan niet wachten op seizoen 2.

Ja

Het is voor veel mensen misschien iets kleins maar na weken van enkel NEE, kan mijn bijna tweejarige nu eindelijk ook ja zeggen. Daarnaast kan hij naast BOOS, een woord dat hij veelvuldig gebruikt, nu ook blij zeggen. Erg fijn.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer

De minimannen willen nu absoluut brandweerman worden

ginger zebra 3

Ik droomde dat ik een dame op safari was in de jaren 50, dus kroop ik achter de naaimachine voor een bijpassende look.

Omdat ik er nog steeds niet overheen ben, GisHWheS was zo geniaal, laat ik jullie nog een paar hoogtepunten zien

Masturberen in de jaren 50

Mijn favoriete lingerie winkel

Ik ben onderweg naar Londen!!

Ook leuk

Hilarische metaforen geschreven door middelbare scholieren

Wat maakt jou happy vandaag?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.