Happy things #6

Reacties 5

Het is weer zaterdag en ik ben terug van blogvakantie! Tijd dus voor een blogpost vol met dingen die mij blij maken.

De scholen beginnen maandag weer!

Nou ja, in ons geval de peuterspeelzaal. Mijn kleine bijna peuter is bijna niet meer te houden en die twee dagdelen peuterspeelzaal zouden best eens kunnen helpen. Al wil meneer gewoon naar “de grote school” daarvoor moet hij nog tot eind oktober wachten…

sperzieboontjesSperzieboontjes in het zuur

Ik ga dit weekend een enorme hoeveelheid boontjes in het zuur maken. De sperziebonen zijn nu perfect, goedkoop en vorig jaar waren we al in februari door de voorraad heen. Dit jaar ga ik dus veel meer maken, zeker aangezien ik er ook een heleboel heb weggegeven. Echt, als je van dingen als augurken houdt, deze zijn nog veel lekkerder.

Orphan Black

Ja ja ik weet dat ik weer verschrikkelijk achter loop maar meneer LeesVoer en ik zijn net begonnen met het kijken van Orphan Black op Netflix en damn! Echt heel erg gaaf. Ook heel leuk om eindelijk weer een serie te hebben om samen te kijken. Nu nog genoeg tijd creeëren.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Gishwhes bloemenjurk collage

Ik stond in een jurk gemaakt van snijbloemen op Utrecht Centraal

Ging voor een kunstproject naakt op de foto

In de jaren ’40 waren damestijdschriften ook al erg goed in je onzeker maken

Ukelele spelen is heel leuk maar geeft wel wat lichamelijke ongemakken

Ik probeerde Alga Maris natuurlijke zonnebrand

Wat maakt jou blij vandaag?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.